Home » , , , , , , , , » ALVIN DAN VIVIAN Mohon Maaf Isu kontroversi Berbuka Puasa

ALVIN DAN VIVIAN Mohon Maaf Isu kontroversi Berbuka Puasa

ALVIN DAN VIVIAN Mohon Maaf Isu kontroversi Buka Puasa


ALVIN DAN VIVIAN Mohon Maaf Isu kontroversi Buka Puasa

Berikutan daripada gambar mempersendakan bulan Ramadhan oleh pasangan kontroversi Alvin dan Vivian yang disiarkan beberapa hari yang lepas, pasangan tersebut telah memuat naik video permohonan maaf secara terbuka kepada seluruh rakyat Malaysia dan umat Islam.

Walaupun nampak macam dipaksa oleh pihak tertentu, damage have been done dan mungkinkah rakyat Malaysia akan menerima maaf tersebut? Berikut adalah video permohonan maaf pasangan terbabit.

The Star: Alvivi apologise for offensive ‘buka puasa’ greeting calling it their “stupidest stunt”0 ulasan:

Penafian

Segala video, gambar, artikel & fail yang dipostkan ke blog Realiti Insan adalah untuk bacaan umum semata-mata. Admin tidak terniat sama sekali untuk mempengaruhi fikiran pembaca blog ini. Artikel-artikel yang terdapat dalam blog ini didapati daripada pelbagai sumber seperti website & daripada pelbagai blog. Jika anda adalah pemilik hakcipta atau pemilik sebarang bahan di dalam blog ini, sila hubungi admin untuk di remove atau memberi kredit ke blog tersebut. Untuk artikel atau entri yang ditulis oleh admin anda bebas untuk menyebarkkannya.

Kepada sesiapa yang ingin berkongsi sebarang cerita yang menarik boleh email terus cerita anda ke email kami: azizulhakim4647@gmail.com

busuk

Sertai Kami

Recommend on Google
Dikuasakan oleh Blogger.

Followers

ping

My Ping in TotalPing.com Submit Your Site To The Web's Top 50 Search Engines for Free! Malaysian Free Auto Backlink Exchange OverShopping Link Exchange Automatic Backlink