Home » » bouyancy shoes

bouyancy shoes

salam..minggu ni adalah hujung minggu yang indah kerana dah tak bayak assignment untuk dibuat dan dah tak banyak revision untuk test.
jadi aku nak rehat ja miggu ni..
assignment pun 2-3 task sahaja.
ada satu assignment fluid mechanic saya untuk disiapkan.
kene buat blog pulak tu..blog pasal project task sem ni..aduh..kene update pakai blog..tajuk projek pun dah pelik bouyancy shoes..kasut terapung..beban diberi atas kasut tu 80kg dan bagai mana untuk mencipta sepasang kasut yang boleh terpungkan seorang insan yang beratnya 80kg??alaamak..sape yang boleh bantu saya ni??







2 ulasan:

Nour Akmal berkata...

hye..singgah cni..
nice entry..

jom join GA first blog saya..

http://jarijemariemas.blogspot.com/2011/02/jarijemariemas-first-giveaway.html

Ina berkata...

As salam..bukan kasut tu yg terapungkan kita..gravity menyebabkan kita berpijak dibumi nyata..he.he
http://inanazir.blogspot.com

Penafian

Segala video, gambar, artikel & fail yang dipostkan ke blog Realiti Insan adalah untuk bacaan umum semata-mata. Admin tidak terniat sama sekali untuk mempengaruhi fikiran pembaca blog ini. Artikel-artikel yang terdapat dalam blog ini didapati daripada pelbagai sumber seperti website & daripada pelbagai blog. Jika anda adalah pemilik hakcipta atau pemilik sebarang bahan di dalam blog ini, sila hubungi admin untuk di remove atau memberi kredit ke blog tersebut. Untuk artikel atau entri yang ditulis oleh admin anda bebas untuk menyebarkkannya.

Kepada sesiapa yang ingin berkongsi sebarang cerita yang menarik boleh email terus cerita anda ke email kami: azizulhakim4647@gmail.com

busuk

Sertai Kami

Recommend on Google
Dikuasakan oleh Blogger.

Followers

Blog Archive

ping

My Ping in TotalPing.com Submit Your Site To The Web's Top 50 Search Engines for Free! Malaysian Free Auto Backlink Exchange OverShopping Link Exchange Automatic Backlink