Home » » dah start repair

dah start repair

moto dah hantar bengkel....
tu je nak cakap




ni tumpang posing kat vespa org...hahahaa
vespa vbb convert ke douglas
kalau nak diikutkan model douglas ni jumlahnya kat dalam malaysia boleh kira dengan jari jaaa..termasuk jari kaki..memang rare laaaah






sekian,wasalam

2 ulasan:

saya_arief berkata...

vespa memang cun.
:D

azizul berkata...

thanks bro

Penafian

Segala video, gambar, artikel & fail yang dipostkan ke blog Realiti Insan adalah untuk bacaan umum semata-mata. Admin tidak terniat sama sekali untuk mempengaruhi fikiran pembaca blog ini. Artikel-artikel yang terdapat dalam blog ini didapati daripada pelbagai sumber seperti website & daripada pelbagai blog. Jika anda adalah pemilik hakcipta atau pemilik sebarang bahan di dalam blog ini, sila hubungi admin untuk di remove atau memberi kredit ke blog tersebut. Untuk artikel atau entri yang ditulis oleh admin anda bebas untuk menyebarkkannya.

Kepada sesiapa yang ingin berkongsi sebarang cerita yang menarik boleh email terus cerita anda ke email kami: azizulhakim4647@gmail.com

busuk

Sertai Kami

Recommend on Google
Dikuasakan oleh Blogger.

Followers

Blog Archive

ping

My Ping in TotalPing.com Submit Your Site To The Web's Top 50 Search Engines for Free! Malaysian Free Auto Backlink Exchange OverShopping Link Exchange Automatic Backlink