Home » » esok bangun tidur awal-awal pagi nak kene tembak

esok bangun tidur awal-awal pagi nak kene tembak

macam ni la keje.... ader rumah bos kasi tetap degil nak balik kampung...bosan ar dok area sana..tak dak benda happening..jam menunjukkan sebelas setegah malam..apa dok cangak bewak lagi...tidur laaa...esok pagi dalam pukul 5 subuh dah nak kena tembak ke mana? ketempat kerja laaa...errr...sejuk..bawak moto naik highway subuh-subuh..dengan mata mengantuk..

ermm..tido dulu lah..bubye...minggu depan pulak buka blog ni..

3 ulasan:

amna berkata...

huhu.. tembak g keje rupanya. ingt cari kijang ;D.

Khairil berkata...

haha..jangan lupa mai menembak kat bendang juga!!!

Haffiz MohdNoor berkata...

ingatkan kena tembak apalah tadi hahah

Penafian

Segala video, gambar, artikel & fail yang dipostkan ke blog Realiti Insan adalah untuk bacaan umum semata-mata. Admin tidak terniat sama sekali untuk mempengaruhi fikiran pembaca blog ini. Artikel-artikel yang terdapat dalam blog ini didapati daripada pelbagai sumber seperti website & daripada pelbagai blog. Jika anda adalah pemilik hakcipta atau pemilik sebarang bahan di dalam blog ini, sila hubungi admin untuk di remove atau memberi kredit ke blog tersebut. Untuk artikel atau entri yang ditulis oleh admin anda bebas untuk menyebarkkannya.

Kepada sesiapa yang ingin berkongsi sebarang cerita yang menarik boleh email terus cerita anda ke email kami: azizulhakim4647@gmail.com

busuk

Sertai Kami

Recommend on Google
Dikuasakan oleh Blogger.

Followers

ping

My Ping in TotalPing.com Submit Your Site To The Web's Top 50 Search Engines for Free! Malaysian Free Auto Backlink Exchange OverShopping Link Exchange Automatic Backlink