Home » » kekurangan modal dah

kekurangan modal dah

aduh...memang susah nak dapat bersemuka dengan blog sekarang ni..tapi kena usahakan juga...

jika dulu aku asyik layan blog ja...idea sentiasa datang dan masuk kedalam entri..

tapi sekarang..

erm...susah sikit la..otak blur semacam..hari-hari tengok periuk nasi,kuali,dan air..haha..bese la keje cafe..

sekarang aku cam dah kurang idea dan kurang modal untuk post entri..macamana nak buat ea??

bia la..rilek dulu la...nanti bila lapang betul-betul baru fakus untuk bog balik..baru la santai...

9 ulasan:

Khairil berkata...

rileks le dulu bro...jangan dipaksa...

amiraliyana berkata...

takpa. nanti2 datang la tu idea tu.

cik sakura berkata...

xpe slow2..nanti ada la idea datang..insyaALLAH..ada ice lemon tea x..xmo tawar2 tau..

el-janna berkata...

crite pasal periuk nasik pun boleh. periuk periuk zaman kini.hahha

Farhana Jafri berkata...

chill sda.. blog bile ad idea.. jgn pkse idea dtg t entri xbest..

aleen aiden berkata...

hee.rasenye sume bloger pon ade pengalaman jadik blur mcm2 tu.tetibe sampai xtau nak apdet ape dah.normal.hee ;P

mama hani berkata...

memang kadang2 macam ni gak....

Cik Rose Cute berkata...

Buat cerita pasal orang datang Cafe...atau apa yang berlaku kat Cafe...

wanacesh berkata...

vespa,vespa,,hihi,,kerja kena sungguh2,,ikhlas kan hati,,apakata vespa post jer menu kat cafe tu,,gmbr2 tgh wt kerja ker,,hihi,,dh jdi mcm blog girl plk ek

Penafian

Segala video, gambar, artikel & fail yang dipostkan ke blog Realiti Insan adalah untuk bacaan umum semata-mata. Admin tidak terniat sama sekali untuk mempengaruhi fikiran pembaca blog ini. Artikel-artikel yang terdapat dalam blog ini didapati daripada pelbagai sumber seperti website & daripada pelbagai blog. Jika anda adalah pemilik hakcipta atau pemilik sebarang bahan di dalam blog ini, sila hubungi admin untuk di remove atau memberi kredit ke blog tersebut. Untuk artikel atau entri yang ditulis oleh admin anda bebas untuk menyebarkkannya.

Kepada sesiapa yang ingin berkongsi sebarang cerita yang menarik boleh email terus cerita anda ke email kami: azizulhakim4647@gmail.com

busuk

Sertai Kami

Recommend on Google
Dikuasakan oleh Blogger.

Followers

ping

My Ping in TotalPing.com Submit Your Site To The Web's Top 50 Search Engines for Free! Malaysian Free Auto Backlink Exchange OverShopping Link Exchange Automatic Backlink