Home » , , , , , , » barang yang pasti menggamit kenangan anda masa waktu kanak-kanak dulu

barang yang pasti menggamit kenangan anda masa waktu kanak-kanak dulu

zaman kanak-kanak..zaman paling best dan penuh pancaroba keriangan..huhu..

cekelat duit

ding dang,tora dan jojo

game susun bata,bawak gi sekolah kalau lepas ujian akhir tahun

makanan paling sedap dan berkhasiat

asam siam,

power rangers,pukul 6.30 hari sabtu sebelum doraemon

gasing,,pangkah memangkah

guli,simpan dalam botol

kad tepuk,tepuk sampai merah tapak tangan

lawan pemadan,penuh kotak pensil dengan pemadam

ibu bapak selalu larang anak mereka main yang ini..huhu..

selipar yang amat berguna bila main baling kasut
balingan tepat dan mantap

dash n curo / tamiya,,wajib ada dalam beq fardhu ain

choki-choki,,sampai dah tua asyik makan choki-choki,,sedap kowt

17 ulasan:

E Izabelle Bijoux-Yee berkata...

teringat zaman kanak-kanak dulu..sampai kena hukum ngn mak sebab mencuri 20sen sebab nak beli ding dong..ngan suara mat sentul tu..hahahaha

nsyud91 berkata...

Mase zaman kanak-kanak , cekelat duit dgan asam siam tuh feveret HAHA :D Skrg susah nak dapat dahh -,-

onie berkata...

sailoormoon takdak pon?rosalinda?hehe :P

Bizstudent berkata...

Dragonball kat mana bro? :)

Tingkatkan Trafik Blog Melalui Facebook dan Twitter

azizul berkata...

E lzabelle ; zaman kanak-kanak memang best

nsyud91: sekarang dah janrang jumpa..kat kedai mana ada dah

onie: terlupa nak letak silormoon,power puff girl..huhu

bizstudent: dragonball suma orang dah tau zaman kegemilanganya,,,haha

Miss Eiza berkata...

haha,,patung kertas pun sama...tak jumpa dh skrg

amy syifa berkata...

sedappnye asam siam..lama xmkn! huhu....

BeloG MTT berkata...

Tiba tiba rasa rindu nak balik ke zaman kanak kanak ribena.. Hikhik ^^"

mishnurlin berkata...

sampai sekarang duk gila makan choki-choki lagi..:)

♥♥Cikngah♥♥ berkata...

zmn kecik2 dulu sy suka sgt cokelat duit2 tu.tp sy panggil gambir.hehe..

Faz Abas berkata...

i like, macam sama zaman jer...

btw, congrats and terjah sini sb jadi blog pilihan BA.

and nak ajak singgah blow www.kisah-dan-kasih.blogspot.com. mintak komen sikit jer...

♥CiK DuYuNG [Ca]♥ berkata...

haha..kalau dipikir2 balik ape la best sgt ek main ding dang la tora la jojo la..mesti nak beli walau mainan tak seberapa..

*alamak, telur tikam2 tu ca main la dulu..=__="

Syuxer berkata...

hahaha barang nostalgia neh..kereta damiya tuh aku selalu beli hehe..

Nalisa Syahira berkata...

waaaa , semua pernah , tapi dash n curo/tamiya tu tak pernah pula main , hehe ,

azizul berkata...

nalisa syahira: dash n curo tu budak2 lelaki yang main laa..

sekarang ni tora,jojo,ding dang tu aku belikan utuk adik aku jer,,,kalau dia ikut pegi kedai,,

teringat zaman budak2 dulu

NormaLiza Mah berkata...

well semua ada... hahahaha
rindu keropok durian tu... huhu
ada lagi ker skrg...

jom singgah.....
usha entry usha iklan.
dpt tmbh dana tabung,.

Shahril Azmil berkata...

tringat time skolah rendah dlu...aq juara lwn pemadam...

Penafian

Segala video, gambar, artikel & fail yang dipostkan ke blog Realiti Insan adalah untuk bacaan umum semata-mata. Admin tidak terniat sama sekali untuk mempengaruhi fikiran pembaca blog ini. Artikel-artikel yang terdapat dalam blog ini didapati daripada pelbagai sumber seperti website & daripada pelbagai blog. Jika anda adalah pemilik hakcipta atau pemilik sebarang bahan di dalam blog ini, sila hubungi admin untuk di remove atau memberi kredit ke blog tersebut. Untuk artikel atau entri yang ditulis oleh admin anda bebas untuk menyebarkkannya.

Kepada sesiapa yang ingin berkongsi sebarang cerita yang menarik boleh email terus cerita anda ke email kami: azizulhakim4647@gmail.com

busuk

Sertai Kami

Recommend on Google
Dikuasakan oleh Blogger.

Followers

Blog Archive

ping

My Ping in TotalPing.com Submit Your Site To The Web's Top 50 Search Engines for Free! Malaysian Free Auto Backlink Exchange OverShopping Link Exchange Automatic Backlink