Home » , , , , » sayangnya nak makan kek ni

sayangnya nak makan kek ni






sayangnya nak makan,,
macam nak kekalkan bentuk dia jer..
tapi bila dah terpotong cikit,,mesti makan jugak kan?

6 ulasan:

pinky_liscious berkata...

suke yg mini cooper tu..huhu

E Izabelle Bijoux-Yee berkata...

kat secret recipe ada ke jual lau nak tempah cmni?

azizul berkata...

pinky_liscious : sebeb mini cooper tu pink ke..huhu

e lzabelle : lau ade saya pun nak tempah..menarik

yana sopian berkata...

wahh.. cantiknyer cake..!! i like..!!

PeJuAnG CinTa berkata...

wow !! kalau mcm ni.. mmg x nk mkan r =)

azizul berkata...

yana sopian : memang cantik

pejuang cinta : sipan sampat naik kulat pun takpa..huhu

Penafian

Segala video, gambar, artikel & fail yang dipostkan ke blog Realiti Insan adalah untuk bacaan umum semata-mata. Admin tidak terniat sama sekali untuk mempengaruhi fikiran pembaca blog ini. Artikel-artikel yang terdapat dalam blog ini didapati daripada pelbagai sumber seperti website & daripada pelbagai blog. Jika anda adalah pemilik hakcipta atau pemilik sebarang bahan di dalam blog ini, sila hubungi admin untuk di remove atau memberi kredit ke blog tersebut. Untuk artikel atau entri yang ditulis oleh admin anda bebas untuk menyebarkkannya.

Kepada sesiapa yang ingin berkongsi sebarang cerita yang menarik boleh email terus cerita anda ke email kami: azizulhakim4647@gmail.com

busuk

Sertai Kami

Recommend on Google
Dikuasakan oleh Blogger.

Followers

Blog Archive

ping

My Ping in TotalPing.com Submit Your Site To The Web's Top 50 Search Engines for Free! Malaysian Free Auto Backlink Exchange OverShopping Link Exchange Automatic Backlink