Home » , , , » sembang pasal : Ada hutan dalam Apartment

sembang pasal : Ada hutan dalam Apartment


ini hutan menegak,Bukan HUTAN MELINTANG okeh,
hutan melintang kat perak

aparment berkonsepkan alam semula jadi yang diberi nama Bosco Verticale,
ia sedang dubina di bandar Milan,
ai dijangka siap pada tahun hadapan,,

bagus la idea ni,boleh menghijaukan bumi kita,dan mancantikkan lagi permandangan,

pasal pokok tumbang,,entah la,diorang cakap mereka sudah menguji dari aspek keselamatannya,,



kat malaysia bila pulak nak buat,,
tanam petai kat tepi rumah orait jugak..hehe

2 ulasan:

Syuxer berkata...

kan mari burung helang..naya hehe

ain dzaya berkata...

puasla nak nyapu dalam umah naty..aduyai!

Penafian

Segala video, gambar, artikel & fail yang dipostkan ke blog Realiti Insan adalah untuk bacaan umum semata-mata. Admin tidak terniat sama sekali untuk mempengaruhi fikiran pembaca blog ini. Artikel-artikel yang terdapat dalam blog ini didapati daripada pelbagai sumber seperti website & daripada pelbagai blog. Jika anda adalah pemilik hakcipta atau pemilik sebarang bahan di dalam blog ini, sila hubungi admin untuk di remove atau memberi kredit ke blog tersebut. Untuk artikel atau entri yang ditulis oleh admin anda bebas untuk menyebarkkannya.

Kepada sesiapa yang ingin berkongsi sebarang cerita yang menarik boleh email terus cerita anda ke email kami: azizulhakim4647@gmail.com

busuk

Sertai Kami

Recommend on Google
Dikuasakan oleh Blogger.

Followers

Blog Archive

ping

My Ping in TotalPing.com Submit Your Site To The Web's Top 50 Search Engines for Free! Malaysian Free Auto Backlink Exchange OverShopping Link Exchange Automatic Backlink