Home » , , , » bila telur bercerita.apa kisahnya?

bila telur bercerita.apa kisahnya?

haha..bila telur in action..beginilah jadinya..

alamak lepasni turn aku



awk jangan tinggalkan saya tau..hanya kita berdua je kat sini..
saye takut sorang-sorang

adess..ampun pak..

welk..busuk ah kau..telur kemuruk..

wow..seksi egg..without clotches

sape yang pecahkan kawan aku tu..aku akan pecahkan kau balik

whoa,,bestnyer main sabun

lalala...haha.awak ni lucu lah,.pandai awak ambik hati saye..
saye sayang awak

happy three friends

tolong kami..kami mangsa kelaparan

3 ulasan:

~..SiKecilMirmO..~ berkata...

heheee.. lwak jugak.. ^^,

Khairil berkata...

akhirnya telur pecah juga...haha

QUEENPINK berkata...

KREATIF

Penafian

Segala video, gambar, artikel & fail yang dipostkan ke blog Realiti Insan adalah untuk bacaan umum semata-mata. Admin tidak terniat sama sekali untuk mempengaruhi fikiran pembaca blog ini. Artikel-artikel yang terdapat dalam blog ini didapati daripada pelbagai sumber seperti website & daripada pelbagai blog. Jika anda adalah pemilik hakcipta atau pemilik sebarang bahan di dalam blog ini, sila hubungi admin untuk di remove atau memberi kredit ke blog tersebut. Untuk artikel atau entri yang ditulis oleh admin anda bebas untuk menyebarkkannya.

Kepada sesiapa yang ingin berkongsi sebarang cerita yang menarik boleh email terus cerita anda ke email kami: azizulhakim4647@gmail.com

busuk

Sertai Kami

Recommend on Google
Dikuasakan oleh Blogger.

Followers

Blog Archive

ping

My Ping in TotalPing.com Submit Your Site To The Web's Top 50 Search Engines for Free! Malaysian Free Auto Backlink Exchange OverShopping Link Exchange Automatic Backlink