Home » , , , , , » fakta why always me?,Tshirt Mario balotelli

fakta why always me?,Tshirt Mario balotelli



semua orang tau kan,,hari ahad lepas,
Manchester city menang 6-1 Dengan Manchester United kat stadium old trafford pulak tu..

ini mengenai Tshirt yang terlulis WHY ALWAYS ME?yang dipakai pemain kontroversi ni

-idea ini berlaku dengan bantuan orang lain..bukan idea dia sendiri
-tshirt itu dibuat oleh Les Chapman(chappy) petugas Manchester City
-ia adalah mesej yang bermakna bagi dia,penonton dan pihak lawan
- Mario Balotelli digelar Super Mario
-dia meledakkan 6 gol dalam 5 perlawanan

3 ulasan:

Syuxer berkata...

owh itu sebabnya hehe..

alexa yussida berkata...

haha tergelak jugak masa baca news pasal tshirt die tuh..tapi game derby tuh mmg best..

aswadz berkata...

rasa cam nak beli satu...

Penafian

Segala video, gambar, artikel & fail yang dipostkan ke blog Realiti Insan adalah untuk bacaan umum semata-mata. Admin tidak terniat sama sekali untuk mempengaruhi fikiran pembaca blog ini. Artikel-artikel yang terdapat dalam blog ini didapati daripada pelbagai sumber seperti website & daripada pelbagai blog. Jika anda adalah pemilik hakcipta atau pemilik sebarang bahan di dalam blog ini, sila hubungi admin untuk di remove atau memberi kredit ke blog tersebut. Untuk artikel atau entri yang ditulis oleh admin anda bebas untuk menyebarkkannya.

Kepada sesiapa yang ingin berkongsi sebarang cerita yang menarik boleh email terus cerita anda ke email kami: azizulhakim4647@gmail.com

busuk

Sertai Kami

Recommend on Google
Dikuasakan oleh Blogger.

Followers

Blog Archive

ping

My Ping in TotalPing.com Submit Your Site To The Web's Top 50 Search Engines for Free! Malaysian Free Auto Backlink Exchange OverShopping Link Exchange Automatic Backlink