Nak pi mana Bro?

nak ke mana?..
lari ke,,minggu depan dah raya korban
lembu pun dah pandai gunakan pengangkutan awam..

malas jalan kaki la tu

5 ulasan:

nurul nadia nasir berkata...

ahahaha nak larikan diri lah tuhhh kan kan :P

Khairil berkata...

rasa2 tambang dia pun ikut kilo...

azizul berkata...

nurul nadia nasir : haha..tkot kene sembelih

khairil: haha sekilo rm17..

Nalisa Syahira berkata...

oii , jalan kaki lah , exersice sikit .

Syuxer berkata...

hahah..dia nak larikan diri la tuh hehe

Penafian

Segala video, gambar, artikel & fail yang dipostkan ke blog Realiti Insan adalah untuk bacaan umum semata-mata. Admin tidak terniat sama sekali untuk mempengaruhi fikiran pembaca blog ini. Artikel-artikel yang terdapat dalam blog ini didapati daripada pelbagai sumber seperti website & daripada pelbagai blog. Jika anda adalah pemilik hakcipta atau pemilik sebarang bahan di dalam blog ini, sila hubungi admin untuk di remove atau memberi kredit ke blog tersebut. Untuk artikel atau entri yang ditulis oleh admin anda bebas untuk menyebarkkannya.

Kepada sesiapa yang ingin berkongsi sebarang cerita yang menarik boleh email terus cerita anda ke email kami: azizulhakim4647@gmail.com

busuk

Sertai Kami

Recommend on Google
Dikuasakan oleh Blogger.

Followers

Blog Archive

ping

My Ping in TotalPing.com Submit Your Site To The Web's Top 50 Search Engines for Free! Malaysian Free Auto Backlink Exchange OverShopping Link Exchange Automatic Backlink