Home » , , , , , , » ranking filem yang paling banyak dilanunkan 2011

ranking filem yang paling banyak dilanunkan 2011




filem 3D avatar adalah filem paling banyak dicetak rompak/dilanunkan..
kajian menyatakan filem 3D boleh membasmi cetak rompak..namun sangkaan itu gagal..
cermin mata 3D tidak dapat membantu dalam industri perfileman..huhuuu..


  • 1. Avatar (21juta downloads)
  • 2. The Dark Knight (19 juta)
  • 3. Transformers (19 juta)
  • 4. Inception (18 juta)
  • 5. The Hangover (17 million)
  • 6. Star Trek (16 juta)
  • 7. Kick-Ass (15 juta)
  • 8. The Departed (14 juta)
  • 9. The Incredible Hulk (14 juta)
  • 10. Pirates of the Carribean: At World's End (14 juta)

hapuskan cetak rompak,murahkan harga tiket wayang...haha

macam best ja cerita nie..
foot loose

7 ulasan:

Nafisah Ruslan berkata...

hentikan cetak rompak, kurang kan harga tiket wayang.. love this. haha

atiqsalleh berkata...

kan..kurangkan harga tiket wayang.. services charged byk sgt

Saiazuan berkata...

ctr avatar tu awesome sgt.. tu yg rmi piratekn..

Khairil berkata...

banyakkan upload kat youtube..hahaha

sis92 berkata...

hehe sapa suruh harga tiket mahal sangat :)

amiraliyana berkata...

avatar byk kot.. xminat cita 2.. kekekeke

azizul berkata...

hahaha...aku pun selalu juga download kat web..huhu..murah..jimat..download speed je hampeh..

Penafian

Segala video, gambar, artikel & fail yang dipostkan ke blog Realiti Insan adalah untuk bacaan umum semata-mata. Admin tidak terniat sama sekali untuk mempengaruhi fikiran pembaca blog ini. Artikel-artikel yang terdapat dalam blog ini didapati daripada pelbagai sumber seperti website & daripada pelbagai blog. Jika anda adalah pemilik hakcipta atau pemilik sebarang bahan di dalam blog ini, sila hubungi admin untuk di remove atau memberi kredit ke blog tersebut. Untuk artikel atau entri yang ditulis oleh admin anda bebas untuk menyebarkkannya.

Kepada sesiapa yang ingin berkongsi sebarang cerita yang menarik boleh email terus cerita anda ke email kami: azizulhakim4647@gmail.com

busuk

Sertai Kami

Recommend on Google
Dikuasakan oleh Blogger.

Followers

Blog Archive

ping

My Ping in TotalPing.com Submit Your Site To The Web's Top 50 Search Engines for Free! Malaysian Free Auto Backlink Exchange OverShopping Link Exchange Automatic Backlink