Home » , , , , , , » fakta tentang Angry Birds

fakta tentang Angry Birds




apa benda angry bird ni
..ramai benar yang sembang pasal angry birds..
angry bird ni adalah game..itu lah fakta yang aku nak bagitau kat korang..hehe..

  1- permainan angry birds telah menyumbang sebanyak AS $42juta kepada syarikat pengeluarnya Rovio..

  2- Angy birds telah dimuatturun sebanya 300 juta kali dan terdapat 3 siri Angry Birds, Birds Angry Angry   Birds Seasons and the Rio.

  3- pemain angry birds menyumbang 200juta minit setiap hari

  4- pemain selalu menggunakan android dan Apple untuk bermain angry birds

  5- ramai yang bermain angry birds di dalam iPhone (32%), iPod touch (33%), iPad (15%), Android (41%) and PC (25%).

  6- angry birds juga dilaporkan membuat seseorang berasa sangat santai (23%) dan membuat suasana yang lebih baik (58). membuat pemain menjadi ketagih (54%).

  7- angry birds membuat kanak-kanak berasa terhibur dan berhenti menangis

2 ulasan:

Nafisah Ruslan berkata...

tak pernah minat men gem ni sebab banyak salahnya.. nak mencarut je keje.. haha

DaYiNi berkata...

then , ade burung warne biru sebut "alhamdulillah" ce try dengar .. dah dengar daa >.< rase tercabar seyss ~ hahaaishh

Penafian

Segala video, gambar, artikel & fail yang dipostkan ke blog Realiti Insan adalah untuk bacaan umum semata-mata. Admin tidak terniat sama sekali untuk mempengaruhi fikiran pembaca blog ini. Artikel-artikel yang terdapat dalam blog ini didapati daripada pelbagai sumber seperti website & daripada pelbagai blog. Jika anda adalah pemilik hakcipta atau pemilik sebarang bahan di dalam blog ini, sila hubungi admin untuk di remove atau memberi kredit ke blog tersebut. Untuk artikel atau entri yang ditulis oleh admin anda bebas untuk menyebarkkannya.

Kepada sesiapa yang ingin berkongsi sebarang cerita yang menarik boleh email terus cerita anda ke email kami: azizulhakim4647@gmail.com

busuk

Sertai Kami

Recommend on Google
Dikuasakan oleh Blogger.

Followers

Blog Archive

ping

My Ping in TotalPing.com Submit Your Site To The Web's Top 50 Search Engines for Free! Malaysian Free Auto Backlink Exchange OverShopping Link Exchange Automatic Backlink