Home » , , , , , , » gadgets masa hadapan

gadgets masa hadapan

sekarang ni orang dah tak pakai komputer yang besar-besar..mana ada orang pakai windows 98 sekarang ni..memang kena bahan..huhu..

kalau keluar lepak mesti korang pegang IPAD,IPHONE,TABLET,ANDROID,tak pun SMARTPHONE kan..

apa pulak teknologi akan datang? semestinya lebih power dan lebih pintar...
teknologi sekarang memang bergerak dengan pantas..
-cuma internet ja slow-..kalau bagi murah lagi internet apa salahnya..hehe

erm...korang tengok laa ada yang kata teknologi iphone 5 menjadi sebegini
iphone 5 wow! gempak! | AZIZUL HAKIM-tekan link-..

jom tengok hasil keluaran SONY  pula..


keypad dia memang sempoi kan? siap boleh memberi pancaran seperti projektor

hanya pakai di pergelangan tangan..mengikit trend masa kini..tak payah la pakai  gelang magnet silver yang berat tu..


info gambar disedut dari= Future Technology In Here

4 ulasan:

Lily_Omar berkata...

wow, xterkata

smilenajah93 berkata...

smart ahhh !

Yasmin ♥ berkata...

memang smart gilakk !

azizul berkata...

smartkan...nanti mesti peragut banyak..dorang ragun lengan pulak..hehe

Penafian

Segala video, gambar, artikel & fail yang dipostkan ke blog Realiti Insan adalah untuk bacaan umum semata-mata. Admin tidak terniat sama sekali untuk mempengaruhi fikiran pembaca blog ini. Artikel-artikel yang terdapat dalam blog ini didapati daripada pelbagai sumber seperti website & daripada pelbagai blog. Jika anda adalah pemilik hakcipta atau pemilik sebarang bahan di dalam blog ini, sila hubungi admin untuk di remove atau memberi kredit ke blog tersebut. Untuk artikel atau entri yang ditulis oleh admin anda bebas untuk menyebarkkannya.

Kepada sesiapa yang ingin berkongsi sebarang cerita yang menarik boleh email terus cerita anda ke email kami: azizulhakim4647@gmail.com

busuk

Sertai Kami

Recommend on Google
Dikuasakan oleh Blogger.

Followers

Blog Archive

ping

My Ping in TotalPing.com Submit Your Site To The Web's Top 50 Search Engines for Free! Malaysian Free Auto Backlink Exchange OverShopping Link Exchange Automatic Backlink