Home » , , , » Sembang pasal :roti sebagai hidangan sarapan berkhasiat

Sembang pasal :roti sebagai hidangan sarapan berkhasiat




agaknya esok aku nak sarapan apa ae..
tu pun kalau sempat,selalunya memang tak sempat pun nak sarapan,,
ntah-ntah dah pupus dah kot istilah sarapan dalam dunia aku..huhu..

walaupun dah pupus,,aku cuba menghidupkan istilah sarapan dalam hidup aku setiap pagi..huhu..

selalunya korang sarapan makan apa ae?

orang cakap makan roti ja,,tak kisah la paling best omelet dengan roti sandwich, roti canai ke roti tampal ke apa..


yang penting roti ni banyak khasiatnya,karbohidrat,penuh bijirin,dan sumbar tenaga

tapi kalau roti yang awesome macam ni korang nak sarapan tak?


yang bawah ni maybe roti yang setelah dihadamkan =


kalau betul-betul la aku terjumpa kat kedai roti macamni..
mungkin aku perlu fikir balik tentang nak wujudkan kembali sarapan dengan roti aku tadi...
eeerrr...korang lalu ka nak makan??

2 ulasan:

Atenyana berkata...

Haha, trus ilan selera..jom mkm nsik lmak!;p

CiK GorGeouS ! berkata...

takpe Lah...roti canai mamak pon kiree roti gak kan ?? bhahaha~

Penafian

Segala video, gambar, artikel & fail yang dipostkan ke blog Realiti Insan adalah untuk bacaan umum semata-mata. Admin tidak terniat sama sekali untuk mempengaruhi fikiran pembaca blog ini. Artikel-artikel yang terdapat dalam blog ini didapati daripada pelbagai sumber seperti website & daripada pelbagai blog. Jika anda adalah pemilik hakcipta atau pemilik sebarang bahan di dalam blog ini, sila hubungi admin untuk di remove atau memberi kredit ke blog tersebut. Untuk artikel atau entri yang ditulis oleh admin anda bebas untuk menyebarkkannya.

Kepada sesiapa yang ingin berkongsi sebarang cerita yang menarik boleh email terus cerita anda ke email kami: azizulhakim4647@gmail.com

busuk

Sertai Kami

Recommend on Google
Dikuasakan oleh Blogger.

Followers

Blog Archive

ping

My Ping in TotalPing.com Submit Your Site To The Web's Top 50 Search Engines for Free! Malaysian Free Auto Backlink Exchange OverShopping Link Exchange Automatic Backlink