Home » , , , , , » walaupun nampak menarik,jangan tiru aksi ini..!

walaupun nampak menarik,jangan tiru aksi ini..!

jumper Alassan Issa Gobitaca, 31..berjaya melepasi sebuah lamborgini gallardo yang derkelajuan 60 batu per saat..dia berjaya melompat setinggi 1.1 meter melepasi bumbung kereta tersebut..

allasan yang bekerja sebagai ahli Majlis bimbingan kanak-kanak di Stockholm, Sweden.
berkata..ini adalah aksi terkini olehnya

dia digelar All-jumper berkata.."Ia menakutkan, tetapi menyeronokkan' dan berharap akan masuk ke dalam Guinness Book of Records."serta akan melompat diatas kereta yang dipandu oleh stig dalam filem top gear..

0 ulasan:

Penafian

Segala video, gambar, artikel & fail yang dipostkan ke blog Realiti Insan adalah untuk bacaan umum semata-mata. Admin tidak terniat sama sekali untuk mempengaruhi fikiran pembaca blog ini. Artikel-artikel yang terdapat dalam blog ini didapati daripada pelbagai sumber seperti website & daripada pelbagai blog. Jika anda adalah pemilik hakcipta atau pemilik sebarang bahan di dalam blog ini, sila hubungi admin untuk di remove atau memberi kredit ke blog tersebut. Untuk artikel atau entri yang ditulis oleh admin anda bebas untuk menyebarkkannya.

Kepada sesiapa yang ingin berkongsi sebarang cerita yang menarik boleh email terus cerita anda ke email kami: azizulhakim4647@gmail.com

busuk

Sertai Kami

Recommend on Google
Dikuasakan oleh Blogger.

Followers

Blog Archive

ping

My Ping in TotalPing.com Submit Your Site To The Web's Top 50 Search Engines for Free! Malaysian Free Auto Backlink Exchange OverShopping Link Exchange Automatic Backlink