Home » , , » sembang pasal; Maharaja Lawak Mega Minggu 1

sembang pasal; Maharaja Lawak Mega Minggu 1




baru selesai tengok maharaja lawak mega,,gandingan 3 negara..
mula-mula macam tak nak tengok,,tapi bile dah tengok,,
rasa macam tak rugi,,semuanya otai-otai yang buat lawak..
minggu pertama dah menjadi-jadi lawak mereka..

bagi aku minggu 1st ni pelawak paling Perform adalah JH(jalil Hamid)
lawak pasal Ayam..memang menjadi betul lawak dia..

korang sokong sape?

4 ulasan:

Syuxer berkata...

aku tak tengok bro..aku takde channel warna huhu..dari 3 negara?negara mana tuh

azizul berkata...

syuxer: malaysia,indonesia,singapore,,

aku pun tengok kat warung makan ja tadi

tasyachelsi berkata...

gua tak tahu pon ada rancangan baru ni kat malaysia. nasib baik datang jenguk blog lu..

azizul berkata...

tasyacheli: oh..ada maharaja lawak mega..really best bebenor,,

boleh la tengok kat ypu tube

Penafian

Segala video, gambar, artikel & fail yang dipostkan ke blog Realiti Insan adalah untuk bacaan umum semata-mata. Admin tidak terniat sama sekali untuk mempengaruhi fikiran pembaca blog ini. Artikel-artikel yang terdapat dalam blog ini didapati daripada pelbagai sumber seperti website & daripada pelbagai blog. Jika anda adalah pemilik hakcipta atau pemilik sebarang bahan di dalam blog ini, sila hubungi admin untuk di remove atau memberi kredit ke blog tersebut. Untuk artikel atau entri yang ditulis oleh admin anda bebas untuk menyebarkkannya.

Kepada sesiapa yang ingin berkongsi sebarang cerita yang menarik boleh email terus cerita anda ke email kami: azizulhakim4647@gmail.com

busuk

Sertai Kami

Recommend on Google
Dikuasakan oleh Blogger.

Followers

Blog Archive

ping

My Ping in TotalPing.com Submit Your Site To The Web's Top 50 Search Engines for Free! Malaysian Free Auto Backlink Exchange OverShopping Link Exchange Automatic Backlink