Home » , , , » tentang harga tiket Mahal perlawanan akhir Piala Malaysia,Terengganu Vs Negeri Sembilan

tentang harga tiket Mahal perlawanan akhir Piala Malaysia,Terengganu Vs Negeri Sembilan




ramai orang ramai terutamanya peminat bola liga malaysia,,hehe,, mengeluh dengan pengumuman harga tiket untuk mnyaksikan perlawanan antara Terengganu dan Negeri Sembilan sabtu ini.

mahal ker RM50 ringgit tu,mungkin dapat menyaksikan [erlawanan 3D kot..haha..pakej sekali dengsn cermin mata 3D

jika dibandingkan dengan harga tahun lepas hanya RM30 ringgit sahaja,,.

ini kenyataan yang sebenar diberikan

"Duit kutipan tiket ini selepas ditolak dengan kos penganjuran akan diagih-agihkan sama rata kepada Persatuan Bola Sepak Negeri Terengganu dan Negeri Sembilan (PBNS), jadi pihak persatuan yang akan dapat duit ini.


“Duit yang dikutip ini dapat menampung kos perbelanjaan mereka selepas membentuk pasukan yang mantap bagi merebut Piala Malaysia. Ini perlawanan yang berprestij jadi adalah wajar dengan harga tiket yang dikenakan itu"

dipetik dari =myMetro | FAM tidak sapu semua



apa yang penonton harapkan adalah,kualiti permainan dan persembahan setimpal dengan harga tiket..tunggu lah sabtu ni

gambar dari facebook

6 ulasan:

Syuxer berkata...

betul ke diagih2kan sama rata hehe..ke masuk dalam poket orang atasan hehe..kita mana nampak hehe..

ni tiket mahal gila..huhu..patut rm20 jah..sesuai status liga kita neh n juga taraf hidup semakin tinggi..orang mari alik terengganu paling parah kena kuar duit banyak2..

azizul berkata...

syuxer: tu la kesian..ish2..apa nak kat lah..

bella hamzah berkata...

dengar jugak ramai yang mengadu harga tiket mahal.. erm alasan tak bernas.. lain la kalau dia guna duit tu nak naikkan kemajuan liga kita...

smilenajah93 berkata...

berbaloikah ?


p/s : singgah lagi sini :)

cik fyza berkata...

wah...wah.. boleh tahan gamabr kat atas tu [=="]..

jgn bg alasan sbb bangkok banjir, beras naik harga, kos makan pemain dan pekerja stadium meningkat, sbb tu harga tiket naik.. hahaha XD

Bizstudent berkata...

Apa-apapun...

memang MAHAL...hehee :)
Tingkatkan Trafik Blog Melalui Twitter dan Facebook

Penafian

Segala video, gambar, artikel & fail yang dipostkan ke blog Realiti Insan adalah untuk bacaan umum semata-mata. Admin tidak terniat sama sekali untuk mempengaruhi fikiran pembaca blog ini. Artikel-artikel yang terdapat dalam blog ini didapati daripada pelbagai sumber seperti website & daripada pelbagai blog. Jika anda adalah pemilik hakcipta atau pemilik sebarang bahan di dalam blog ini, sila hubungi admin untuk di remove atau memberi kredit ke blog tersebut. Untuk artikel atau entri yang ditulis oleh admin anda bebas untuk menyebarkkannya.

Kepada sesiapa yang ingin berkongsi sebarang cerita yang menarik boleh email terus cerita anda ke email kami: azizulhakim4647@gmail.com

busuk

Sertai Kami

Recommend on Google
Dikuasakan oleh Blogger.

Followers

Blog Archive

ping

My Ping in TotalPing.com Submit Your Site To The Web's Top 50 Search Engines for Free! Malaysian Free Auto Backlink Exchange OverShopping Link Exchange Automatic Backlink