Home » , , , » sembang pasal : Aplikasikan Konsep fizik dalam kehidupan

sembang pasal : Aplikasikan Konsep fizik dalam kehidupan



memang banyak aplikasi fizik yang digunakan dalam kehidupankan..

tapi aku baru jumpa satu aplikasi yang menarik..
maklumlah sekarang kan musim hujan,,bagi penduduk yang terkena banjir tu,,
boleh la gunakan konsep ni,..



maka wujudlah pepatah baharu..sediakan minyak sebelum banjir

2 ulasan:

Haw berkata...

banyak laa ko.. gravity tak masuk sekali ke?.. hehe

Atenyana berkata...

hahaha..masukkan g = 10 cer try leh timbul tak..LOL..

Penafian

Segala video, gambar, artikel & fail yang dipostkan ke blog Realiti Insan adalah untuk bacaan umum semata-mata. Admin tidak terniat sama sekali untuk mempengaruhi fikiran pembaca blog ini. Artikel-artikel yang terdapat dalam blog ini didapati daripada pelbagai sumber seperti website & daripada pelbagai blog. Jika anda adalah pemilik hakcipta atau pemilik sebarang bahan di dalam blog ini, sila hubungi admin untuk di remove atau memberi kredit ke blog tersebut. Untuk artikel atau entri yang ditulis oleh admin anda bebas untuk menyebarkkannya.

Kepada sesiapa yang ingin berkongsi sebarang cerita yang menarik boleh email terus cerita anda ke email kami: azizulhakim4647@gmail.com

busuk

Sertai Kami

Recommend on Google
Dikuasakan oleh Blogger.

Followers

Blog Archive

ping

My Ping in TotalPing.com Submit Your Site To The Web's Top 50 Search Engines for Free! Malaysian Free Auto Backlink Exchange OverShopping Link Exchange Automatic Backlink