lelaki dan kasut-apa kaitannya-



kalau kita nak berjalan mesti memakai kasut..
kasut selalunya dikaitkan dengan perempuan..macam-macam kasut..tumit tinggi lah..selipar lah..sandal lah..


Kasut dan wanita sememangnya sesuatu yang tidak boleh dipisahkan.
bila kita tengok sesetengah perempuan amat obses dengan gaya pemakaian kasut mereka..
sehinggakan gambar dalam facebook pun koleksi gambar kasut tumit tinggi diorang tu..
kalau pergi shopping asyik-asyik beli baju dan kasut..


kasut boleh mengubah gaya penampilan seseorang..

tapi jangan pula anggap lelaki ni tak kisah dengan kasut okeh..
lelaki pun mengambil berat pasal kasut..sama juga macam wanita..kasut adalah salah satu medium untuk meninggkatkan penampilan seseorang...

tak percaya?

-bila main bola..setiap permain mesti memakai kasut yang sesuai dan cantik..dengan ini akan menyerlahkan penampilan pemain bola tersebut..

-lelaki juga gemar memilih kasut yang seiring dengan trend dan minat mereka...

-sembang pasal trend ni..trend kasut lelaki memang bermusim-musim..tak macam perempuan....hanya kepada minat si pemakai..kalau dia suka tumit tinggi..tumit tinggi lah semua koleksinya..


-tapi bagi lelaki mereka terikut dengan trend dan gaya kasut terkini seperti
-loafers,
-kasut sneakers-aliph,nike air jordan,
-adidas toronto,
-puma cabana racer,
-onitsuka mini/tiger,
-timberland,
-dr cardin,
-police,
-dr martiens..
-all star
  dan macam-macam lagi...betul kan?
-



tapi bagi aku..tak minat ikut trend ni,..aku tetap dengan ADIDAS VESPA sejak dulu lagi..

9 ulasan:

spywriter berkata...

good info....

Syuxer berkata...

aku suka pakai selipar bila pi mana2 hehe..cuma men bola tuh, memang aku pakai kasut gak..xdela high class hehe

azizul berkata...

spywriter: thanks

syuxer : jangan pi kelas/selipar sudah..haha..

pwincess Lov3y dOv3y berkata...

ahahaha..mmg tak leh dipisahkan..:P

DamaVK berkata...

ade lg kea kasut adidas vespa tu?? mcm best jea...

smilenajah93 berkata...

tp preempuan lagi minat amat2 dengan kasut ! heee . like me :)

azizul berkata...

pwincess lov3y dov3y: tu lah

dama vk : masih ada lagi dan banyak lagi...macam-macam design

smile najah: perempuan memang minat kasut ..

aQimie Ceplos berkata...

HAHA!
aku igt aku je yg x ikot trend. heheehe..

btw. aku ttp setia dgn JackPursel <3!

Lily_Omar berkata...

adidas vespa? dunno dat kind exist till now..

Penafian

Segala video, gambar, artikel & fail yang dipostkan ke blog Realiti Insan adalah untuk bacaan umum semata-mata. Admin tidak terniat sama sekali untuk mempengaruhi fikiran pembaca blog ini. Artikel-artikel yang terdapat dalam blog ini didapati daripada pelbagai sumber seperti website & daripada pelbagai blog. Jika anda adalah pemilik hakcipta atau pemilik sebarang bahan di dalam blog ini, sila hubungi admin untuk di remove atau memberi kredit ke blog tersebut. Untuk artikel atau entri yang ditulis oleh admin anda bebas untuk menyebarkkannya.

Kepada sesiapa yang ingin berkongsi sebarang cerita yang menarik boleh email terus cerita anda ke email kami: azizulhakim4647@gmail.com

busuk

Sertai Kami

Recommend on Google
Dikuasakan oleh Blogger.

Followers

Blog Archive

ping

My Ping in TotalPing.com Submit Your Site To The Web's Top 50 Search Engines for Free! Malaysian Free Auto Backlink Exchange OverShopping Link Exchange Automatic Backlink