Home » , , , , , , , » Sembang Pasal: bintang K-Pop 2PM akan ke Malaysia 26 November 2011

Sembang Pasal: bintang K-Pop 2PM akan ke Malaysia 26 November 2011


pasti peminat-peminat korea atau K-pop di malaysia tertunggu-tunggu kan?
kumpulan 2pm akan berada di malaysia pada 26 November nanti dalam siri 2PM Hands Up Asia Tour..kat mana? dekat stadium Negara,,

boleh la korang jumpa jejaka korea idaman korang tu Kan?
Junsu, Junho, Nichkhun, Taecyeon, Wooyoung dan Chansung.

jadi kepada peminat K-pop..jangan lepaskan peluang,,tempah tiket awal-awal..


PUT YOUR HANDS UP!


p/s= alamak kantoi ar aku layan korea..
       mana ada,member aku yang fanatik aku tumpang sikit jer

3 ulasan:

amna berkata...

jarang lelaki minat k-pop.. hu2. x sangka kau jah.. hehe

Syuxer berkata...

aweknya aku layan..yang laki, aku wat buta je hehe

azizul berkata...

aku tak la layan sangat,,cuma ambil berat jer,,universal..haha

ayat cover

Penafian

Segala video, gambar, artikel & fail yang dipostkan ke blog Realiti Insan adalah untuk bacaan umum semata-mata. Admin tidak terniat sama sekali untuk mempengaruhi fikiran pembaca blog ini. Artikel-artikel yang terdapat dalam blog ini didapati daripada pelbagai sumber seperti website & daripada pelbagai blog. Jika anda adalah pemilik hakcipta atau pemilik sebarang bahan di dalam blog ini, sila hubungi admin untuk di remove atau memberi kredit ke blog tersebut. Untuk artikel atau entri yang ditulis oleh admin anda bebas untuk menyebarkkannya.

Kepada sesiapa yang ingin berkongsi sebarang cerita yang menarik boleh email terus cerita anda ke email kami: azizulhakim4647@gmail.com

busuk

Sertai Kami

Recommend on Google
Dikuasakan oleh Blogger.

Followers

Blog Archive

ping

My Ping in TotalPing.com Submit Your Site To The Web's Top 50 Search Engines for Free! Malaysian Free Auto Backlink Exchange OverShopping Link Exchange Automatic Backlink