Home » , , , , » camper van yang canggih

camper van yang canggih




korang tau tak camper van tu apa?
camper van ni macam van perjalanan jauh atau pun dipanggil juga camping van..
bila kita camping..kita pergi naik van dan tidur dalam van tersebut..jelas?

selalu camper van ni dorang guna dari model volkswagon kombi..

tapi sekarang pakar designer dari switzerland telah merekabentuk sebuah van yang luar biasa..




bahagian badan van ini boleh dilipat dan dibuka untuk memberi ruang yang besar dan luas..
van ini berukuran 15kaki panjang dan berkuasa elektrik ..


ia juga boleh menampung sehingga lima orang dan mempunyai kawasan dapur, bilik mandi dan ruang tamu.



Functions: 1-2, Van opens; 3, electric power hook-up; 4, air intake; 5, windscreen; 6, solar power panel; 6-7 Softtop opening roof; 8, fold out stairs
Functions: 1-2, Van opens; 3, electric power hook-up; 4, air intake; 5, windscreen; 6, solar power panel; 6-7 Softtop opening roof; 8, fold out stairs

5 ulasan:

sesegar berkata...

puaaa,mmg terbaik! ta nak balik umah aa cenggini,haha

azizul berkata...

sesegar : rumah luas lagi kot

sis92 berkata...

gila canggih van superpower

RinsyaRyc berkata...

haha.. cunla...


^^

amranaiman berkata...

menarik :D

Penafian

Segala video, gambar, artikel & fail yang dipostkan ke blog Realiti Insan adalah untuk bacaan umum semata-mata. Admin tidak terniat sama sekali untuk mempengaruhi fikiran pembaca blog ini. Artikel-artikel yang terdapat dalam blog ini didapati daripada pelbagai sumber seperti website & daripada pelbagai blog. Jika anda adalah pemilik hakcipta atau pemilik sebarang bahan di dalam blog ini, sila hubungi admin untuk di remove atau memberi kredit ke blog tersebut. Untuk artikel atau entri yang ditulis oleh admin anda bebas untuk menyebarkkannya.

Kepada sesiapa yang ingin berkongsi sebarang cerita yang menarik boleh email terus cerita anda ke email kami: azizulhakim4647@gmail.com

busuk

Sertai Kami

Recommend on Google
Dikuasakan oleh Blogger.

Followers

Blog Archive

ping

My Ping in TotalPing.com Submit Your Site To The Web's Top 50 Search Engines for Free! Malaysian Free Auto Backlink Exchange OverShopping Link Exchange Automatic Backlink