Home » , , , , » rentetan hidup seorang engineering student

rentetan hidup seorang engineering student

asalamualaikum,,,hai,,apa kabar...ada sihat??

aku ni sebagai pelajar kejuruteraan mekanikal..memang busy dan boleh dikatakan memberi sedikit sebanyak tekanan dalam kehidupan..

so, apa yang aku perlu buat?
perlu meningkatkan semangat aku untuk berjaya..oh yeah..
apa yang perlu dibuat..jom la tengok urutan aktiviti seorang pelajar engineering..




macam ni la kehidupan setiap student...betul tak..sama kan...huhuhu

4 ulasan:

Ku Azhar berkata...

sempoi!!! terbaekk la..dpt mne chart nie?

azizul berkata...

ku azhar : dapat dari facebook tadi ada member share

Mamaleesya berkata...

dh keje nnt lg bz dr ni :)

azizul berkata...

mamaleesya : dah keje sudah tentu lagi sibuk kan..mesti lagi tension

Penafian

Segala video, gambar, artikel & fail yang dipostkan ke blog Realiti Insan adalah untuk bacaan umum semata-mata. Admin tidak terniat sama sekali untuk mempengaruhi fikiran pembaca blog ini. Artikel-artikel yang terdapat dalam blog ini didapati daripada pelbagai sumber seperti website & daripada pelbagai blog. Jika anda adalah pemilik hakcipta atau pemilik sebarang bahan di dalam blog ini, sila hubungi admin untuk di remove atau memberi kredit ke blog tersebut. Untuk artikel atau entri yang ditulis oleh admin anda bebas untuk menyebarkkannya.

Kepada sesiapa yang ingin berkongsi sebarang cerita yang menarik boleh email terus cerita anda ke email kami: azizulhakim4647@gmail.com

busuk

Sertai Kami

Recommend on Google
Dikuasakan oleh Blogger.

Followers

Blog Archive

ping

My Ping in TotalPing.com Submit Your Site To The Web's Top 50 Search Engines for Free! Malaysian Free Auto Backlink Exchange OverShopping Link Exchange Automatic Backlink