Home » , , , , , » Akan Datang Maharaja Lawak Mega..Lebih Lawak dan Menghiburkan

Akan Datang Maharaja Lawak Mega..Lebih Lawak dan Menghiburkan




setelah maharaja lawak ditayangkan kepada penonton beberapa bulan lepas..kini maharaja lawak mega pula...mulai 28 oktober 2011 di astro warna

5 ulasan:

Nafisah Ruslan berkata...

menarik nih.. tapi kat rumah xde astro :(

sis92 berkata...

alo..nt mst dah naik sem baru kuar
nk tengok

azizul berkata...

nafisah ruslan: tengok kat kedai makan

sis92: download kan ade..tapi lambat lah

El-Janna berkata...

erghhh tgk kat youtube je la ek

Cik Nurul berkata...

macam best tapi kat uma sini xde astro.. huwaaaaaaaaaaaaaa~

Penafian

Segala video, gambar, artikel & fail yang dipostkan ke blog Realiti Insan adalah untuk bacaan umum semata-mata. Admin tidak terniat sama sekali untuk mempengaruhi fikiran pembaca blog ini. Artikel-artikel yang terdapat dalam blog ini didapati daripada pelbagai sumber seperti website & daripada pelbagai blog. Jika anda adalah pemilik hakcipta atau pemilik sebarang bahan di dalam blog ini, sila hubungi admin untuk di remove atau memberi kredit ke blog tersebut. Untuk artikel atau entri yang ditulis oleh admin anda bebas untuk menyebarkkannya.

Kepada sesiapa yang ingin berkongsi sebarang cerita yang menarik boleh email terus cerita anda ke email kami: azizulhakim4647@gmail.com

busuk

Sertai Kami

Recommend on Google
Dikuasakan oleh Blogger.

Followers

Blog Archive

ping

My Ping in TotalPing.com Submit Your Site To The Web's Top 50 Search Engines for Free! Malaysian Free Auto Backlink Exchange OverShopping Link Exchange Automatic Backlink