Home » , , » sembang pasal : perempuan ni minum air ikot hidung

sembang pasal : perempuan ni minum air ikot hidung

macam tak percaya,sorang perempuan minum air menggunakan hidungnya,,,tak lemas pulak

hehe,,betul kan dia masukkan straw kat dalam hidung..ini cuma reka bentuk dan hiasan pada cawan sahaja,,menarik design cawan ni..

bermacam-macam jenis hidung ada,korang nak mana satu?


kalau bentuk ni? ada bran?

6 ulasan:

Fieco berkata...

errr yg last 2 menarik giler..
miahaha..

azizul berkata...

fieco : lalu ke nak minum?haha

Fieco berkata...

mmg tak r wey.. . .
soo eww.. haha

azizul berkata...

ingatkan teringin nak minum tadi

Syuxer berkata...

hahah kepala jamban wat minum nescafe..tak layan aku hhehe..kan mari lalat tumpang berak kat situ naya..

azizul berkata...

syuxer: haha..kalu ada lalat rasa dia lebih sikit

Penafian

Segala video, gambar, artikel & fail yang dipostkan ke blog Realiti Insan adalah untuk bacaan umum semata-mata. Admin tidak terniat sama sekali untuk mempengaruhi fikiran pembaca blog ini. Artikel-artikel yang terdapat dalam blog ini didapati daripada pelbagai sumber seperti website & daripada pelbagai blog. Jika anda adalah pemilik hakcipta atau pemilik sebarang bahan di dalam blog ini, sila hubungi admin untuk di remove atau memberi kredit ke blog tersebut. Untuk artikel atau entri yang ditulis oleh admin anda bebas untuk menyebarkkannya.

Kepada sesiapa yang ingin berkongsi sebarang cerita yang menarik boleh email terus cerita anda ke email kami: azizulhakim4647@gmail.com

busuk

Sertai Kami

Recommend on Google
Dikuasakan oleh Blogger.

Followers

Blog Archive

ping

My Ping in TotalPing.com Submit Your Site To The Web's Top 50 Search Engines for Free! Malaysian Free Auto Backlink Exchange OverShopping Link Exchange Automatic Backlink