Home » , , » bela badak air dalam rumah

bela badak air dalam rumah

hehe..selalu korang tengok badak air dalam kolem je kan..

apa kata kalau kita bela dalam rumah,





comel kan..macam hamster ja..tak payah nak beli sugar glider,,beli ja badak air ni...peluk pun sedap..haha

jom tengok MU vc an city = Glory glory Man Utd… Mister Potato is bringing you to Old Trafford!

5 ulasan:

ain dzaya berkata...

lepasnie msti ada bela lembu dalam rumah..ta payah la susah2 buat kandang.

IMANSHAH berkata...

terbaik..love badak

Syuxer berkata...

kalau dia neh ada dalam rumah flat..mampus kena pikul dia naik atas hahaha

nick dot anis berkata...

eee busuk kott

fuuyooh berkata...

bela singa dalam rumah ..hihihihi

Penafian

Segala video, gambar, artikel & fail yang dipostkan ke blog Realiti Insan adalah untuk bacaan umum semata-mata. Admin tidak terniat sama sekali untuk mempengaruhi fikiran pembaca blog ini. Artikel-artikel yang terdapat dalam blog ini didapati daripada pelbagai sumber seperti website & daripada pelbagai blog. Jika anda adalah pemilik hakcipta atau pemilik sebarang bahan di dalam blog ini, sila hubungi admin untuk di remove atau memberi kredit ke blog tersebut. Untuk artikel atau entri yang ditulis oleh admin anda bebas untuk menyebarkkannya.

Kepada sesiapa yang ingin berkongsi sebarang cerita yang menarik boleh email terus cerita anda ke email kami: azizulhakim4647@gmail.com

busuk

Sertai Kami

Recommend on Google
Dikuasakan oleh Blogger.

Followers

Blog Archive

ping

My Ping in TotalPing.com Submit Your Site To The Web's Top 50 Search Engines for Free! Malaysian Free Auto Backlink Exchange OverShopping Link Exchange Automatic Backlink