Home » , » Vespa Degil friends

Vespa Degil friends

selamat datang
ini adalah post melekat..
sila  kebawah untuk melihat post terkini



asalamualaikum..dan selamat sejahtera..
pertama kali saya nak ucapkan terima kasih atas sokongan dan kebaikan anda semua yang menjenguk blog saya ni...

selama 4 bulan berblog tercapai juga hasilnya...
tengok bawah tu dah 400 follower... alhamdulillah...

kepada yang dah follow sudilah menjadi bloglist azizul hakim(vespa degil) ni..
sesiapa yang belum dan ingin menjadi kawan vespa degil pun boleh buat demikian..
agar senang saya nak jejak dan melihat entri anda...


                                           


caranya mudah...

1-ambik banner yang oldskool ni...

2-vespa degil jenis tak menyusahkan orang..tulis jer saya nak jadi kawan vespa degil... sudah... buat la huraian sikit kata-kata semangat untuk saya ker..nasihat untuk saya ker..kutuk saya pun tak pa...(tak da pun tak pa)

3-letak banner dekat blog korang atau copy code kat atas (tak letak pun tak pa)

4-tinggalkan link anda di ruangan komen yer..jangan lupa sebarkan..tag seorang rakan

secara automatik anda akan menjadi bloglist vespa degil dan peserta giveaway vespa degil

nak tau hadiah?

sebuah model replika vespa (sebijik jer tau yang lain tu saja bagi kelabu mata)
amat sesuai bila diletakkan didalam almari antik


seorang pemenang akan dipilih random
penyertaan dibuka sehingga 11/5/2011...

100 ulasan:

nadiemsharmz berkata...

nak vespa tueeee!!!...dah booking nih...hehehe...satgi wat entri tue..skang nk solat dlu..hehe

MissNaL berkata...

mira dah joinnn vespa degill!!!;p

http://ciknalspeaking.blogspot.com/2011/04/vespa-degil-friends.html

MissNaL berkata...

ada hadiah jugak eh peserta pertama?..yeyey!!! =)

nadiemsharmz berkata...

join yer!

http://nadiemsharmz.blogspot.com/2011/04/saya-nak-jadi-kawan-vespa-degil.html

Syuxer berkata...

ai tuan punye blog ni..

mula2 nak cakap tq coz jemput kita jadi bloglist..yang kedua..dah siap dah..try check ye..kalau silap,bagitau ye

http://syuxermelankolia.blogspot.com/2011/04/vespa-degil-friends.html

el-janna berkata...

heyyyyyyyyyy nk join jgkkkkkkkkk

http://bbyuya.blogspot.com/2011/04/saya-nak-jadi-kawan-vespa-degilll.html

Azzah berkata...

nak join jugak http://sayurlemak.blogspot.com/2011/04/vespa-degil-freind.html

Khairil berkata...

Salam bro , vespa yang nak giveaway tu nak kena daftar kat JP ke?

Boleh tak tag lebih dari seorang?

azizul berkata...

wkslam..tak kene buat puspako,..insuran pun tak payah kene buat..haha..

boleh,boleh

Isteri @ Ibu Cute berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
apisv2 berkata...

vespa cute;p

apisv2.com

Isteri @ Ibu Cute berkata...

salam azizul...

Akak baru jer singgah sini..and follow..

Nanti follow akak ya..

http://www.hairuliza-anakku.blogsport.com/

Made Budi berkata...

Mantap kontest nya Bro :) Happy Blogging & thanks commentnya.

Azreen Zunairah berkata...

akum !!

reen dah follow abang siap pakej dengan join segmen abang...huhuhu..sudi2 kan lah untuk singgah ehh...

http://areenbuttlady-dalinda.blogspot.com/2011/04/segmen-saya-nak-jadi-kawan-vespa-degil.html

..miss hana.. berkata...

hana join ...

http://hanadababygurlzstory.blogspot.com/2011/04/saya-nak-jadi-kawan-vespa-degil.html

GeminiGurlz berkata...

http://bibie-mumui.blogspot.com/2011/04/saya-nak-jadi-kawan-vespa-degil.html

aza berkata...

aza dah join
:)

http://azariahkamis.blogspot.com/2011/04/saya-nak-jadi-kawan-vespa-degil.html

Makbed berkata...

http://www.makbed.com/2011/04/saya-nak-jadi-kawan-vespa-degil.html

Axie04 berkata...

saya nak satu ek
huhu

http://beingmenu.blogspot.com/2011/04/saya-nak-jadi-kawan-vespa-degil.html

WidadCutieyGirlZ StorY berkata...

join yer

http://widadcutieygirlz.blogspot.com/2011/04/saya-nak-jadi-kawan-vespa-degil.html

aNiss :):) berkata...

awak.. patut lah selama nie tengok kat bloglist aniss, awak tak update.. tukar url ea??? ishh... tak bagitaw pun...

nie yg lame kann?? pedachepallar.blogspot.com

hohoho~ nanti aniss join ya...

s.y.A.f.i.r.a a.Z.m.a.L berkata...

antik !! i LIKE !!

http://lanunjalanan.blogspot.com/2011/04/saya-nak-jadi-kawan-vespa-degil.html

azizul berkata...

aniss:har yer pedachepallar bertukar ke azizulhakim91,,

Khairil berkata...

Salam Bro Azizul,
Mesin padi ada lagi apa nak di kato...

http://maidaribendang.blogspot.com/2011/04/nak-giveaway-jom-join-vespa-degil.html

elnino moona berkata...

done!..

da join..

http://moonrahdin.blogspot.com/2011/04/saya-nak-jadi-kawan-vespa-degilhohoho.html

Syuxer berkata...

salam bro..ni lari topik sikit..boleh kan..

bro telah ditag untuk sertai giveaway nana ni..:)

First Giveaway dari Nana

Nor Syafiqah berkata...

http://pikapikahu.blogspot.com/2011/04/saya-nak-jadi-kawan-vespa-degil.html

harap2 sangat dapat replika tu..
serious comel :)

aqishah berkata...

dah join

http://marissaqaisara.blogspot.com/2011/04/vespa-degil-friends-giveaway.html

IdaNurFieyda berkata...

Tungguuu..nak join jgk..cntk vespa tu..simpan untuk Ida 1 ye?

http://idanurfieyda.blogspot.com/2011/04/saya-nak-jadi-kawan-vespa-degil.html

Cute MuM berkata...

Cute Mum dah join.

http://mamiuyuncontest.blogspot.com/2011/04/vespa-degil-friends.html

TQ

Prof Ique berkata...

aha, done!! prof dah join segmen anda..huhu

http://farahatulnaqueah.blogspot.com/2011/04/saya-nak-jadi-kawan-vespa-degil.html

amna berkata...

assalamualaikum :)
hi! saye nk join contest. nah link

http://pemadamp.blogspot.com/2011/04/saya-nak-jadi-kawan-vespa-degil.html

nana riduwan berkata...

JIJUL..nana dh join..

http://nanacyunkdye.blogspot.com/2011/04/nak-jadi-kawan-vespa.html

cik sakura berkata...

cik sakura dtg kembali..join jugak..

http://cikbungasakura.blogspot.com/2011/04/saya-nak-jadi-kawan-vespa-degil.html

Cik Aina berkata...

Cik Aina join :)

http://cokladd.blogspot.com/2011/04/saya-nak-jadi-kawan-vespa-degil.html

syi mehdi berkata...

vespa degil, kita da join..hahahaa

http://sengalnesssyikuzandra.blogspot.com/2011/04/saya-nak-jadi-kawan-vespa-degil-boleh.html

Nana berkata...

http://nanamrul-contest.blogspot.com/2011/04/vespa-degil-friends.html

join

Ameh Wahab berkata...

Kalo akak yg dpt hadiah tu ade request ckit...bace lagi kt link ni yer...

http://ordinary-ameh.blogspot.com/2011/04/saya-nak-jadi-kawan-vespa-degil.html

hehehehe...

Sis Aieda berkata...

aieda join :)

http://aiedasyid.blogspot.com/2011/04/vespa-degil-friends.html

eb ezrin2 berkata...

nak join gaks
http://mamaaerishtwo.blogspot.com/2011/04/vespa-degil-friends.html
tq

MrS. F!zA berkata...

join jugak!!

http://mrsfizacontest.blogspot.com/2011/04/vespa-degil-friends.html

MuMMy CHoMell berkata...

hah!! satu Vespa comel tu MC punye eh.. eh kna join dulu ea.. ok2.. skang jugak MC buat n3.. (^_^)

MuMMy CHoMell berkata...

Ok.. done!! ingat.. Vespa tu MC punye.. klu x...... ermmmmm???!!

http://mumlittlemonster.blogspot.com/2011/04/saya-nak-jadi-kawan-vespa-degil.html

cempakakuning berkata...

CK join.
id follower-cempaka kuning

http://cempakakuningku.blogspot.com/2011/04/vespa-degil-friends.html

Anum berkata...

saya nak join gak...

http://satanicsoap.blogspot.com/

cool blog

iemah berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
iemah berkata...

join jugak

http://mutiarahati88.blogspot.com/2011/04/saya-nak-jadi-kawan-vespa-degil.html

Rin_Aff berkata...

joined...!!!

http://nanaaff.blogspot.com/2011/04/saya-nak-jadi-kawan-vespa-degil.html

dayg berkata...

wotwoots. dayg join.

http://daygkunurhayati.blogspot.com/2011/04/saya-nak-jadi-kawan-vespa-degil.html

zaikulim berkata...

salam zai join

id;zaikulim

http://zaiikulim.blogspot.com/2011/04/giveaway-vespa-degil.html

SyUhAdA berkata...

salam..

syu dah join..

http://syu90contest.blogspot.com/2011/04/vespa-degil-friends.html

tQ~

Fadzillah Kamarudin berkata...

saya join...

id : Fadzillah Kamarudin

http://fadzillah-kamarudin.blogspot.com/2011/04/vespa-degil-friends.html

Izan Ishak berkata...

kak izan join ye ~

http://diariummi-contest.blogspot.com/2011/04/vespa-degils-friends.html

mas berkata...

mas join

http://mascontestgiveaway.blogspot.com/2011/04/giveaway-vespa-degil.html

Jieda berkata...

saya join

http://join-giveaway.blogspot.com/2011/04/vespa-degil-friends.html

Chybee berkata...

cutenye vespa!! nak jugak. hehe

yean berkata...

best nya dapat kawan ngan vespa degil..^_^

http://thewayiliveinmylife.blogspot.com/2011/04/jom-join-vespa-degil.html

syieda berkata...

syieda joint ^_^

http://shuhaida313.blogspot.com/2011/04/vespa-degil-friends.html

IntaNBerliaN berkata...

Ibu Alisha join :-)

http://intanberliangacontest.blogspot.com/2011/04/vespa-degil-friends.html

wanacesh berkata...

wana nak join jugak,,=)

http://tempatakubertanding.blogspot.com/2011/04/aku-nak-jadi-kawan-vespa-degil-sebab_25.html

aksara berkata...

nak jugak!

encHIx laNDax berkata...

landax join,tapi lambat sikit k bro?bz =)

azizul berkata...

aksara : jom lah join..jangan malu-malu

Fara VavaVoom berkata...

shanteqq!!!! nk.. bak meh sebijik.. hehe nanti fara cube join . tunggu habis paper.

fyna berkata...

tomey je vespa tue...
;)

Mrs. Amad berkata...

join sudehhh..

http://mrsamad.blogspot.com/2011/04/saya-nak-jadi-kawan-vespa-degil.html

sarah berkata...

http://sarah-rinduselalu.blogspot.com/2011/04/giveaway-vespa-degil.html

EB berkata...

Boleh saja kalau ko!

Link..
http://mohdasynor.blogspot.com/2011/04/vespa-degil-friends.html

aksara berkata...

http://sayabudakbiasa1809.blogspot.com/2011/04/saya-nak-jadi-kawan-vespa-degil.html

shin sung berkata...

joining,

http://blogshinsung.blogspot.com/2011/04/saya-nak-jadi-kawan-vespa-degil.html

NUMASARA HANA berkata...

datang nak join...

http://numasara.blogspot.com/2011/04/saya-nak-jadi-kawan-vespa-degil.html

Syima Emi berkata...

join

http://syimaemisukahadiah.blogspot.com/2011/04/vespa-degil-friends.html

putribongsu berkata...

salam azizul, vespa tu sangat cute!

nak join gak...tunggu eh. :)

= d = berkata...

saya join.. :)

http://ai-aydil.blogspot.com/2011/04/saya-nak-jadi-kawan-vespa-degil.html

deeya berkata...

nak vespa original sebijik ! ^___^

Farhana berkata...

join juga

http://kasihfarhana.blogspot.com/2011/04/vespa-degil-friends.html

Zalina berkata...

Followewr 256 join

http://usharapa.blogspot.com/2011/04/giveaway-vespa-degil.html

ain frenky n BLog berkata...

HEE okei saia juin boley kn??haha

http://ainfrenky.blogspot.com/2011/04/vespa-degil-friend.html

leen berkata...

leen join

http://emmileen.blogspot.com/2011/04/giveaway-vespa-degil.html

aNiM berkata...

saya join ya :)

id: aNiM

http://luvnabilndamia.blogspot.com/2011/04/vespa-degil-friends.html

tq~

nanakimie berkata...

join jgk:)

http://nanakimie.blogspot.com/2011/04/giveaway-vespa-degil.html

ciput_kechik berkata...

ayue dah terjah..ayue kata ayue nak join!!

http://duniabudaqkechik.blogspot.com/2011/04/saya-nak-jadi-kawan-vespa-degil.html

fieda berkata...

Saya join ..:)

http://sukahati-fieda.blogspot.com/2011/04/vespa-degil-friends.html

♥CHaRa♥ berkata...

join...

http://chocolatexoxos.blogspot.com/2011/04/giveaway-vespa-degil.html

NOOR FATIN berkata...

saya join ye!

http://fatinlovecontest.blogspot.com/2011/04/vespa-degil-friends.html

:)

nur berkata...

salam..
nur join yer..

http://2nurhafiz2009.blogspot.com/2011/04/vespa-degil-friends.html
nurhafiz2009@yahoo.com

Gee berkata...

woot2..gee baru singgah cnie..join giveaway k..

http://indahsepi.blogspot.com/2011/04/vespa-degil-friends.html

EraWaTiE berkata...

http://erawatie18.blogspot.com/2011/04/giveaway-vespa-degil.html

tiefazatie berkata...

ifa nak join!

http://tiefazatie.blogspot.com/2011/05/vespa-degils-friends.html

tq!

Frogie Nuna berkata...

Frogie join !!

http://akunakjoincontest.blogspot.com/2011/05/vespa-degil-friends.html

izan cute berkata...

http://izancute.blogspot.com/2011/05/giveaway-vespa-degil.html

♥CuteMummy ♥ berkata...

join

http://rinna57.blogspot.com/2011/05/giveaway-vespa-degil.html

wan nurul hezrina berkata...

http://mummymairacontestga.blogspot.com/2011/05/vespa-degil-friends.html

join

taufidris berkata...

http://taufidris.blogspot.com/2011/05/giveaway-vespa-degil.html

syakila berkata...

http://nurnuha-syakila.blogspot.com/2011/05/giveaway-vespa-degil.html

Nor Adzwaty Rokkafella berkata...

sempat jgk join hehehe

http://noradzwatyrokkafellacontest.blogspot.com/2011/05/saya-nak-jadi-kawan-vespa-degil.html

umiliza989 berkata...

assalam...
saya nak join

id follower:umiliza989
link:
http://norliza989.blogspot.com/2011/05/vespa-degil-friends.html

fiezahkecik berkata...

join

http://fiezahkecik.blogspot.com/2011/05/vespa-degil-friends.html

cikpuanhady berkata...

salam..me join..

id : cikpuanhady

http://myapeapeaje.blogspot.com/2011/05/saya-nak-jadi-kawan-vespa-degil.html

kalau boleh, masukkan blog Notre Belle Histoire dalam bloglist, sebab blog atas ni khas untuk contest & ga..thanks..

Belog kami :Notre Belle Histoire

Jom join :Nak menang souvenir dari Swiss? Meh join MBS Giveaway

Tanpa Nama berkata...

I every time emailed this webpage post page to all my associates,
because if like to read it after that my links will too.


My blog: Binary Options Affiliates

Penafian

Segala video, gambar, artikel & fail yang dipostkan ke blog Realiti Insan adalah untuk bacaan umum semata-mata. Admin tidak terniat sama sekali untuk mempengaruhi fikiran pembaca blog ini. Artikel-artikel yang terdapat dalam blog ini didapati daripada pelbagai sumber seperti website & daripada pelbagai blog. Jika anda adalah pemilik hakcipta atau pemilik sebarang bahan di dalam blog ini, sila hubungi admin untuk di remove atau memberi kredit ke blog tersebut. Untuk artikel atau entri yang ditulis oleh admin anda bebas untuk menyebarkkannya.

Kepada sesiapa yang ingin berkongsi sebarang cerita yang menarik boleh email terus cerita anda ke email kami: azizulhakim4647@gmail.com

busuk

Sertai Kami

Recommend on Google
Dikuasakan oleh Blogger.

Followers

Blog Archive

ping

My Ping in TotalPing.com Submit Your Site To The Web's Top 50 Search Engines for Free! Malaysian Free Auto Backlink Exchange OverShopping Link Exchange Automatic Backlink