Home » , , » aku gagal dalam pemohonan UPU

aku gagal dalam pemohonan UPU

berdebar-debar jantungku ini..
saja nak tengok lambat-lambat..
tadi try nak tengok aku dapat u mana lepas ni..
lepas key in no ic..pulak dah yang ni terkeluar..


klik untuk tumberasan yang kuat



YANG NI YANG DORANG BAGI KAT AKU..
SIAP MINTAK MAAF LAGI..



tak pa..aku dah maafkan..aku kan baik..hehe..
nak buat macamana dah tak da rezeki..

sebenarnya aku tak apply pun,,sajagatal  check tadi..
lagi pun aku dah masuk U..nak masuk tahun kedua dah...
hihi..patut lah tak dapat..

13 ulasan:

senyumSOYA berkata...

ada gak yang nak kena.. adei..
x dapat gak.. bru abes 3rd year uni..heheheh

azizul berkata...

senyum soya: 3rd year lagi lame

Cik Itam berkata...

xpa...kita pilih politeknik lak..
cik itam pun pilih poli=_)

Eqmal berkata...

haru sungguh!!,,huhu

cik azeya berkata...

xdpt gak. hurm sedeh. :(

C I K . F Y Z A berkata...

BARU NAK PUJUK.... ISHHH

srikandi cinta berkata...

dah agak dah.hehe

teratai berkata...

la suspen je!apa2pun belajar baik2 di u, takut nanti kena kick pulak!jgn hampakan diri sendiri!

azizul berkata...

teratai : oh jangan disebut kick..kena repeat subjek pun dah terasa sakitnya

elynn aiza ♥ berkata...

adehhh.. sba jela bce.. hahahaha..

Ayie berkata...

Rasa macam nak mesengun;kan aje mamat nih.. hahaahaha

azizul berkata...

haha...maafkan aku sume

MyMye MyMya berkata...

ingat tul2 tadi...hahaha :D

Penafian

Segala video, gambar, artikel & fail yang dipostkan ke blog Realiti Insan adalah untuk bacaan umum semata-mata. Admin tidak terniat sama sekali untuk mempengaruhi fikiran pembaca blog ini. Artikel-artikel yang terdapat dalam blog ini didapati daripada pelbagai sumber seperti website & daripada pelbagai blog. Jika anda adalah pemilik hakcipta atau pemilik sebarang bahan di dalam blog ini, sila hubungi admin untuk di remove atau memberi kredit ke blog tersebut. Untuk artikel atau entri yang ditulis oleh admin anda bebas untuk menyebarkkannya.

Kepada sesiapa yang ingin berkongsi sebarang cerita yang menarik boleh email terus cerita anda ke email kami: azizulhakim4647@gmail.com

busuk

Sertai Kami

Recommend on Google
Dikuasakan oleh Blogger.

Followers

Blog Archive

ping

My Ping in TotalPing.com Submit Your Site To The Web's Top 50 Search Engines for Free! Malaysian Free Auto Backlink Exchange OverShopping Link Exchange Automatic Backlink