Home » , , , » SEGMEN DRAMA KREATIF BLOGGER bersama BEN ASHAARI ...

SEGMEN DRAMA KREATIF BLOGGER bersama BEN ASHAARI ...




untuk pengetahuan yang mendalam tolong klik banner ya..

apa aku nak pilih ni... amik Fast Five laaa...sebab yang lain belum tengok lagi..ingatkan hujung minggu ni baru nak pegi..tapi ada kem pulaak...demnn

kenapa aku pilih fast five..pasal seangkatan dengan sanubari aku hahaha..race..kereta pun gempak....memang best main benda berenjin ni..
aku suka aksi aksi kerja gila diorang dalam filem ni...
dari fast furious,2 fast 2 furious,tokyo drift,4 dan seterusnya..aku simpan dalam hard disk..

watak yang aku minat dalam fast five..tentula dom (van diesel) dengan adik dia mia toretto..kenapa??

walaupun mereka suka melakukan kerja gila babeng tapi keluarga tak tolak tepi...
abang tetap jaga adik walau apa terjadi..



4 ulasan:

zieha hisham berkata...

hyeee , jemput bace yer .
anda salah seorang artis saye HAHAHA :DD

http://potpetpotpet-zieha.blogspot.com/2011/05/segmen-filem-kreatif-aku-bersama-ben.html

zieha hisham berkata...

hyeee , jemput bace yer .
anda salah seorang artis saye HAHAHA :DD

http://potpetpotpet-zieha.blogspot.com/2011/05/segmen-filem-kreatif-aku-bersama-ben.html

::Mastura Zakaria:: berkata...

anda ditag..hahahaha

http://masturazakaria.blogspot.com/2011/05/segmen-filem-kreatif-aku-bersama-ben.html

ain dzaya berkata...

ta sangka!
ada gak ea..org nak ajak vespanie berlakon!!
siyess jeless ;D

Penafian

Segala video, gambar, artikel & fail yang dipostkan ke blog Realiti Insan adalah untuk bacaan umum semata-mata. Admin tidak terniat sama sekali untuk mempengaruhi fikiran pembaca blog ini. Artikel-artikel yang terdapat dalam blog ini didapati daripada pelbagai sumber seperti website & daripada pelbagai blog. Jika anda adalah pemilik hakcipta atau pemilik sebarang bahan di dalam blog ini, sila hubungi admin untuk di remove atau memberi kredit ke blog tersebut. Untuk artikel atau entri yang ditulis oleh admin anda bebas untuk menyebarkkannya.

Kepada sesiapa yang ingin berkongsi sebarang cerita yang menarik boleh email terus cerita anda ke email kami: azizulhakim4647@gmail.com

busuk

Sertai Kami

Recommend on Google
Dikuasakan oleh Blogger.

Followers

Blog Archive

ping

My Ping in TotalPing.com Submit Your Site To The Web's Top 50 Search Engines for Free! Malaysian Free Auto Backlink Exchange OverShopping Link Exchange Automatic Backlink