Home » , , , » harga gula pulak naik..

harga gula pulak naik..

berikutan harga minyak ron 97- harga minyak naik? itu perkara biasa naik hari tu..hara gula juga akan naik sebanyak dua kupang/2 posen dan menjadikan harga gula sekarang ni rm2.30 sekilo..mulai esok..selasa 10 mei 2011

lepas ni tak dak laa kuih raya manis-manis..harga air minum kat kedai pun naik...
semua naik..naik,,,naik..tak de yang turun.... keperluan yang penting pulak tu..
hadoyai...

bila la nak turun ni..dah lama dah asyik naik ja..dari dulu..bagi la orang lain naik pulak...
ramai yang dah buka mata..

menabunglah untuk negara yaa..
keluhan.. suara orang muda...


dia ja nak pegang..






adakah harga gula dibebabkan populariti menarik mereka bawah ni???... 

 


bajet nak macam nobody-nobody but you..,

jom klik sini tentang isu gula dan kenaikan k-pop malaysia ni-inikah yang dikatakan warisan bangsa

6 ulasan:

amna berkata...

hahaha.. gula-gula siap ^^
tak fasal-fasal kan :D

Khairil berkata...

ini boleh menaikkan darah...esok air minum kat kedai mesti naik harga punya..x percaya try beli tgk...lepas tu belanja aku minum...

azizul berkata...

khairil: darah tinggi ooi..kurang gula dalam badan..

sapa yan cipta gula ni sebenarnya..
tiba-tiba ada gula pasir..gula batu,,gula melaka

Ayie berkata...

gula gula, dimana kau gula..?? haduii..

cik sakura berkata...

gula plak naik..brg keperluan harian mesti nak naik..ish2..

Khairil berkata...

kena tunggu gula tiruan pula keluar mcm telur tiruan hari tu...

Penafian

Segala video, gambar, artikel & fail yang dipostkan ke blog Realiti Insan adalah untuk bacaan umum semata-mata. Admin tidak terniat sama sekali untuk mempengaruhi fikiran pembaca blog ini. Artikel-artikel yang terdapat dalam blog ini didapati daripada pelbagai sumber seperti website & daripada pelbagai blog. Jika anda adalah pemilik hakcipta atau pemilik sebarang bahan di dalam blog ini, sila hubungi admin untuk di remove atau memberi kredit ke blog tersebut. Untuk artikel atau entri yang ditulis oleh admin anda bebas untuk menyebarkkannya.

Kepada sesiapa yang ingin berkongsi sebarang cerita yang menarik boleh email terus cerita anda ke email kami: azizulhakim4647@gmail.com

busuk

Sertai Kami

Recommend on Google
Dikuasakan oleh Blogger.

Followers

Blog Archive

ping

My Ping in TotalPing.com Submit Your Site To The Web's Top 50 Search Engines for Free! Malaysian Free Auto Backlink Exchange OverShopping Link Exchange Automatic Backlink