Home » , , » blog ni memang berhantu laa

blog ni memang berhantu laa

alamak...aku sentiasa terpanggil-pangil untuk bukak blog ni...
dalam fikiran..tak nak bukak..tapi hati kata..pegi tengok blog tu ada nanti habis trafik kurang..kata nak maintain..
lorh..macam tu pulak..

tahan punya tahan..sampai tak tertahan...aku bukak juga blog ni..tengah study asyik teringat blog ni jaaa..
sekarang ni pun bukak laptop tak cucuk plug..pakai bateri jaa..saja bagi limit..
tak nak lama-lama mengadap laptop...

blog ni memang berhantu laaa..manjang teringat ja dengan blog ni..

adus nak buat macamana ni..tak pa...tengok sekejap-sekejap tak pa kot..hehe

waaa..bila nak habis exam ni..budak kos lain dah balik rumah daaah..

9 ulasan:

nana riduwan berkata...

benda sama terjadi masa nana final dlu..hahhaha

azizul berkata...

nana: sekarang ni hantu ni membelenggu saya

khalidahmacambaguss~O_o berkata...

comey hantu tu.. haha

syaz@rozelt berkata...

owh maksud nye..refer kepada blog nie ke..atau aktiviti berblog yg bhantu??hehe~

cik sakura berkata...

hantu..eee..cik sakura tak boleh tengok..

mOon jOhari berkata...

...bley jd blog addict...hehehehe

lyndaz berkata...

haha
lama dah xupdate blog neh
study week la kte kan..
ahahaha...
tp smpat gak aku godek2 blog orang

spesis ko la jugak neh
kenyang tengok lappy je :P

amna berkata...

kenapa time nk exam je mesti hantu berkeliaran.. ades.. ~

Khairil berkata...

memang berblog ni berhantu...puaka niyang rapik...heehehe

Penafian

Segala video, gambar, artikel & fail yang dipostkan ke blog Realiti Insan adalah untuk bacaan umum semata-mata. Admin tidak terniat sama sekali untuk mempengaruhi fikiran pembaca blog ini. Artikel-artikel yang terdapat dalam blog ini didapati daripada pelbagai sumber seperti website & daripada pelbagai blog. Jika anda adalah pemilik hakcipta atau pemilik sebarang bahan di dalam blog ini, sila hubungi admin untuk di remove atau memberi kredit ke blog tersebut. Untuk artikel atau entri yang ditulis oleh admin anda bebas untuk menyebarkkannya.

Kepada sesiapa yang ingin berkongsi sebarang cerita yang menarik boleh email terus cerita anda ke email kami: azizulhakim4647@gmail.com

busuk

Sertai Kami

Recommend on Google
Dikuasakan oleh Blogger.

Followers

Blog Archive

ping

My Ping in TotalPing.com Submit Your Site To The Web's Top 50 Search Engines for Free! Malaysian Free Auto Backlink Exchange OverShopping Link Exchange Automatic Backlink