Home » , » kena berhati-hati dengan mamat nih

kena berhati-hati dengan mamat nih

inilah rupa tumulak..haha..ni bukan tumulak..
ini macha mana ntah gila agaknya..
hobinya pelik + jakun..
simbah asid kat muka awek-awek cun..

wei simbah muka lu sendiri laa kasi cerah...

tak habis-habis buat masalah..

sekarang dah main kat jalan desa pandan

2 ulasan:

Khairil berkata...

lama tak 'makan' kuih peneram...rasa2 nanti nak keluar cari...

♥ norlida ♥ berkata...

jom join contest ida..hadiah sgt banyak & berbaloi

http://norlida89.blogspot.com/2011/05/contes-i-love-my-mom.html

Penafian

Segala video, gambar, artikel & fail yang dipostkan ke blog Realiti Insan adalah untuk bacaan umum semata-mata. Admin tidak terniat sama sekali untuk mempengaruhi fikiran pembaca blog ini. Artikel-artikel yang terdapat dalam blog ini didapati daripada pelbagai sumber seperti website & daripada pelbagai blog. Jika anda adalah pemilik hakcipta atau pemilik sebarang bahan di dalam blog ini, sila hubungi admin untuk di remove atau memberi kredit ke blog tersebut. Untuk artikel atau entri yang ditulis oleh admin anda bebas untuk menyebarkkannya.

Kepada sesiapa yang ingin berkongsi sebarang cerita yang menarik boleh email terus cerita anda ke email kami: azizulhakim4647@gmail.com

busuk

Sertai Kami

Recommend on Google
Dikuasakan oleh Blogger.

Followers

Blog Archive

ping

My Ping in TotalPing.com Submit Your Site To The Web's Top 50 Search Engines for Free! Malaysian Free Auto Backlink Exchange OverShopping Link Exchange Automatic Backlink