Home » , , , » gerabak

gerabak

korang tau tak gerabak tu apa??
gerabak tu macam kenderaan mengangkut muatan yang banyak...
contoh macam gerabak kereta api..gerabak sawit..
kali ni nak fokus kat gerabak sawit..

entah apa-apa pasl gerabak pun nak buat entri kan..

sapa yang tinggal di felda area johor mesti famous dengan gerabak ni...


ini gerabak dalam fast five tu..haha...bukan yang ini..



tapi yang ini




hampir sama kan??hahaa...tengok la enjin apa dia pakai tu...ada kipas magnet..blog silinder bulat...oh sudah tentu enjin vespa...
mana ada  pakai enjin kawasaki..haha..
dari situ kita boleh nampak enjin vespa ni kuat..bertenaga luar dan dalam...
barang lama mesti lah kuat..hhuhu..

itu lah sebenarnya yang saya maksudkan...

7 ulasan:

amranaiman berkata...

ooow ni die :D

Liyana Zahim berkata...

Nak jugak menang vespa.. AMik amik..

syrupmasin berkata...

nih org panggil ape doe??

azizul berkata...

liyanazahin: haha..vespa dihati kalbu

azizul berkata...

syrupmasin: yang ni panggil gebarak

b a m b a m ' s berkata...

lor..gerabak ker nama dia..hehehe

azizul berkata...

lori hantu pun boleh..haha

Penafian

Segala video, gambar, artikel & fail yang dipostkan ke blog Realiti Insan adalah untuk bacaan umum semata-mata. Admin tidak terniat sama sekali untuk mempengaruhi fikiran pembaca blog ini. Artikel-artikel yang terdapat dalam blog ini didapati daripada pelbagai sumber seperti website & daripada pelbagai blog. Jika anda adalah pemilik hakcipta atau pemilik sebarang bahan di dalam blog ini, sila hubungi admin untuk di remove atau memberi kredit ke blog tersebut. Untuk artikel atau entri yang ditulis oleh admin anda bebas untuk menyebarkkannya.

Kepada sesiapa yang ingin berkongsi sebarang cerita yang menarik boleh email terus cerita anda ke email kami: azizulhakim4647@gmail.com

busuk

Sertai Kami

Recommend on Google
Dikuasakan oleh Blogger.

Followers

Blog Archive

ping

My Ping in TotalPing.com Submit Your Site To The Web's Top 50 Search Engines for Free! Malaysian Free Auto Backlink Exchange OverShopping Link Exchange Automatic Backlink