Home » , , » kereta lembu

kereta lembu

jeng-jeng-jeng..jom naik kereta lembu...available lagi ka kereta lembu kat malaysia ni...cow car..sekarang mana ada dah..yagn ada cabel car jaa...

kereta lembu adalah kenderaan dua roda yang ditarik oleh lembu..haha..memang pun..nama pun kereta lembu..

kereta lembu ni amat popular sebagai daya tarikan terutama dikawasan bandaraya bersejarah melaka....

jom kita tengok macamana rupa kereta lembu nih...

ni bukan kereta lembu..ni lembu punya kereta



cantikkan kereta ni..cantik jugak lembunya kurus langsing
tuan dia tak bagi makan kot


parking ditempat selamat...berehat sambil ragut rumput
ni pulak lembu chubby...tuan dia baik hati..bagi makan burger daging,.pasal tu badan berisi



ni pulak bukan kereta lembu...ni lori lembu...untuk muatan lebih..dah kena kerja sorang-sorang..kesian,...
kena dapat gaji lebih ni...

5 ulasan:

cik sakura berkata...

lama dah tak naik kereta lembu kat melaka..tapi takut..hehe

azizul berkata...

takut lembu..huhu

mOon jOhari berkata...

kalo curi ni best ni...dapat 2in1...dapat keta dan lembu... :p

Khairil berkata...

guna kereta lembu boleh save minyak..x payah bayar roadtax lagi...

azizul berkata...

moon: sembelih buat kenduri la
bro khairil: memang jimat minyak,..taik lembu bersepah atas jalan nanti

Penafian

Segala video, gambar, artikel & fail yang dipostkan ke blog Realiti Insan adalah untuk bacaan umum semata-mata. Admin tidak terniat sama sekali untuk mempengaruhi fikiran pembaca blog ini. Artikel-artikel yang terdapat dalam blog ini didapati daripada pelbagai sumber seperti website & daripada pelbagai blog. Jika anda adalah pemilik hakcipta atau pemilik sebarang bahan di dalam blog ini, sila hubungi admin untuk di remove atau memberi kredit ke blog tersebut. Untuk artikel atau entri yang ditulis oleh admin anda bebas untuk menyebarkkannya.

Kepada sesiapa yang ingin berkongsi sebarang cerita yang menarik boleh email terus cerita anda ke email kami: azizulhakim4647@gmail.com

busuk

Sertai Kami

Recommend on Google
Dikuasakan oleh Blogger.

Followers

Blog Archive

ping

My Ping in TotalPing.com Submit Your Site To The Web's Top 50 Search Engines for Free! Malaysian Free Auto Backlink Exchange OverShopping Link Exchange Automatic Backlink