Home » , , » apa ada dengan dua

apa ada dengan dua

korang suka no dua tak..
nombor kesukaan aku adalah no 2..entah lah kenapa..bayak kenangan dengan nombor dua ni.
no dua jika bahasa arab dipanggil isnaini..dan bahasa ingeris two..


jika kita berada ditempat kedua pasti kita berharap untuk naik ke tempat pertama..
tapi awas ditempat pertama itulah tempat anda jatuh kebawah jika tersilap langkah..

jika kita berada ditempat kedua juga kita taknak jatuh ketempat ketiga..


nombor dua ini bersifat pasangan seperti sejuk lawannya panas.
Ia simbol pengesahan, penyaksian, perkaitan, syarat menemukan jawapan semula jadi dan jodoh.
Bagi seseorang yang sukar mendapat jodoh, berlindunglah di bawah nombor ini.
Tidak perlu jumpa dukun atau mandi di bawah jambatan, cukup sekadar mengingati nombor itu. Untuk lebih mudah, ambil segelas air sejuk mentah atau air kelapa, lebih elok air zamzam.
Tuliskan nombor 2 di luar gelas, memadai menggunakan hujung jari. Kemudian minum, ingat nombor itu dan niatkan dalam hati untuk mendapat pasangan yang sesuai. Lakukan tujuh kali atau tujuh hari berturut-turut. Insya-Allah... tak sampai sebulan pasangan yang sesuai akan diperoleh.


6 ulasan:

Syuxer berkata...

menarik..pasal tulis no 2 di luar gelas tuh berdasarkan kitab tajul muluk ke? ke guane?

ain dzaya berkata...

ada tip jodoh..ngeh ngen~
ley cayer kew nie..
nak buat nie?

Khairil berkata...

yang dah kahwin lepas tu gatal nak pasang no.2 boleh buat mcm tu tak?...hahaha

Cik Asma BLuppy berkata...

nk try petua 2...wink!

azizul berkata...

aindyaza: cuba lah

syuxer: pakai kitab google je ni

abg khairil: kalau nak kena tulis no 3 kat gelas..haha..

cik asma: cubalah

amiraliyana berkata...

wahh.. ada petua jodoh bagai.. hehe

Penafian

Segala video, gambar, artikel & fail yang dipostkan ke blog Realiti Insan adalah untuk bacaan umum semata-mata. Admin tidak terniat sama sekali untuk mempengaruhi fikiran pembaca blog ini. Artikel-artikel yang terdapat dalam blog ini didapati daripada pelbagai sumber seperti website & daripada pelbagai blog. Jika anda adalah pemilik hakcipta atau pemilik sebarang bahan di dalam blog ini, sila hubungi admin untuk di remove atau memberi kredit ke blog tersebut. Untuk artikel atau entri yang ditulis oleh admin anda bebas untuk menyebarkkannya.

Kepada sesiapa yang ingin berkongsi sebarang cerita yang menarik boleh email terus cerita anda ke email kami: azizulhakim4647@gmail.com

busuk

Sertai Kami

Recommend on Google
Dikuasakan oleh Blogger.

Followers

Blog Archive

ping

My Ping in TotalPing.com Submit Your Site To The Web's Top 50 Search Engines for Free! Malaysian Free Auto Backlink Exchange OverShopping Link Exchange Automatic Backlink