Home » » Segmen Mesra Blogger Bersama Pembawa Wacana

Segmen Mesra Blogger Bersama Pembawa Wacana




saya nak yang ni..Aku Nak Jadi Kaya..

taknak jadi popular...kaya senang..hidup senang..kita dapat apa yang kita nakkan selama ni..
aku ni pemalu..taknak laa jadi popular..habis malu aku..huhu..
biar orang tak kenal aku..tapi aku gembira kemana saja..
jadi popular ni memang best tapi terkongkong..sema orang kenal kita..orang akan lebih menilai kita..
apa kesan buruk jika nak popular semata-mata??
haaa...jadilah macam k-pop malaysia-inikah yang dikatakan warisan bangsa

biarlah kaya..kaya kewangan..kaya dengan budi bahasa dan kaya dengan akhlak yang baik

2 ulasan:

Uptown Lady berkata...

semua orang nak kaya..sama la kita..hehe..

azizul berkata...

ya betul tu

Penafian

Segala video, gambar, artikel & fail yang dipostkan ke blog Realiti Insan adalah untuk bacaan umum semata-mata. Admin tidak terniat sama sekali untuk mempengaruhi fikiran pembaca blog ini. Artikel-artikel yang terdapat dalam blog ini didapati daripada pelbagai sumber seperti website & daripada pelbagai blog. Jika anda adalah pemilik hakcipta atau pemilik sebarang bahan di dalam blog ini, sila hubungi admin untuk di remove atau memberi kredit ke blog tersebut. Untuk artikel atau entri yang ditulis oleh admin anda bebas untuk menyebarkkannya.

Kepada sesiapa yang ingin berkongsi sebarang cerita yang menarik boleh email terus cerita anda ke email kami: azizulhakim4647@gmail.com

busuk

Sertai Kami

Recommend on Google
Dikuasakan oleh Blogger.

Followers

Blog Archive

ping

My Ping in TotalPing.com Submit Your Site To The Web's Top 50 Search Engines for Free! Malaysian Free Auto Backlink Exchange OverShopping Link Exchange Automatic Backlink