Home » , , » masalah button follower tak keluar

masalah button follower tak keluar

macam-macam hal..2-3 hari lepas status blogger tak tersedia...harini..button follower tak keluar pulak...

patut la bilangan follower tak berganjak mahupun berubah harini...

tapi boleh follow jugakkan..kat mana nak follow???

tu haaa...kat atas header blog tu..atau nama lain navigation bar...klik ikut..atau nama panggilan lain follow



hehe..jadi sapa yang sudi follow aku hari ni boleh la klik butang tu..huhu..

terima kasih daun pisang..
sapa yang belum ada navigation bar tu silalah pasang...


4 ulasan:

Syuxer berkata...

mujur ada orang cam bro boleh rileks bila masalah ni timbul..:)..so cool

cik sakura berkata...

yeay dah ada jalan penyelesaian..

nanibahaudin berkata...

patut la.. ingatkan pc aku yg mengong.. huhu..

azizul berkata...

cik sakura: sediakan payung sebelum hujan

nanibahaudin: blogger yang mengong sekarang ni..saya pun baru tersedar tadi ja..tengok kat blog lain pun tk keluar

Penafian

Segala video, gambar, artikel & fail yang dipostkan ke blog Realiti Insan adalah untuk bacaan umum semata-mata. Admin tidak terniat sama sekali untuk mempengaruhi fikiran pembaca blog ini. Artikel-artikel yang terdapat dalam blog ini didapati daripada pelbagai sumber seperti website & daripada pelbagai blog. Jika anda adalah pemilik hakcipta atau pemilik sebarang bahan di dalam blog ini, sila hubungi admin untuk di remove atau memberi kredit ke blog tersebut. Untuk artikel atau entri yang ditulis oleh admin anda bebas untuk menyebarkkannya.

Kepada sesiapa yang ingin berkongsi sebarang cerita yang menarik boleh email terus cerita anda ke email kami: azizulhakim4647@gmail.com

busuk

Sertai Kami

Recommend on Google
Dikuasakan oleh Blogger.

Followers

Blog Archive

ping

My Ping in TotalPing.com Submit Your Site To The Web's Top 50 Search Engines for Free! Malaysian Free Auto Backlink Exchange OverShopping Link Exchange Automatic Backlink