Home » , , » apa pun tak boleh

apa pun tak boleh

apa pun tak boleh..apa pun tak boleh..haha..

malam ni maharaja lawak lagi...agaknya siapa terkeluar yaaa...
kumpulan mana yang akan menambat hati kita malam ni..jangan lupa saksikan dan vote kumpulan jambu..haha..

tapi bukan itu yang aku nak sembang..aku nak sembang yang ini..
tapi bila internet dah mula slow macam ni memang apa pun tak boleh..
betul tak...nak blogwalking..nak bukak blog sendiri pun kena tunggu 15minit..ni pun tengah bersabar dengan hati dan jiwa yang tenang,,,
nak ping entri..ehm..kena tunggu laju dulu..
idea pun tersekat ni bila internet slow...memang apa pun tak boleh lahhh...arhh...
itu sahaja yang aku cuba maksudkan tadi.....

okeh..nak bersiap pergi makan malam ni..nak makan char kuey teow udang 10 ekor..haha..
jangan lupa tengok maharaja lawak..okeh..

asalamualaikum

6 ulasan:

Liyana Zahim berkata...

Jum dok amerika! Tenet laju..

senyumSOYA berkata...

hehhe...
sabar2~
t tenek elok la tu..

papepon..char kuey teow udang spuloh ekor!! sedapnya!!

cik sakura berkata...

udang sampai sepuluh ekor..sedap pulak dengar..hehehe

Cik Asma BLuppy berkata...

go jambu go! yeay!

Syuxer berkata...

emm..sabo jela bro..internet ada hari dia merajuk ada hari dia jadi gila..hehe..:)..semoga sekejap je dia merajuk tuh..heeh

ain dzaya berkata...

tunggu kul 3 pagi la baru line laju...
waaaaa!!!!!!

Penafian

Segala video, gambar, artikel & fail yang dipostkan ke blog Realiti Insan adalah untuk bacaan umum semata-mata. Admin tidak terniat sama sekali untuk mempengaruhi fikiran pembaca blog ini. Artikel-artikel yang terdapat dalam blog ini didapati daripada pelbagai sumber seperti website & daripada pelbagai blog. Jika anda adalah pemilik hakcipta atau pemilik sebarang bahan di dalam blog ini, sila hubungi admin untuk di remove atau memberi kredit ke blog tersebut. Untuk artikel atau entri yang ditulis oleh admin anda bebas untuk menyebarkkannya.

Kepada sesiapa yang ingin berkongsi sebarang cerita yang menarik boleh email terus cerita anda ke email kami: azizulhakim4647@gmail.com

busuk

Sertai Kami

Recommend on Google
Dikuasakan oleh Blogger.

Followers

Blog Archive

ping

My Ping in TotalPing.com Submit Your Site To The Web's Top 50 Search Engines for Free! Malaysian Free Auto Backlink Exchange OverShopping Link Exchange Automatic Backlink