Home » , » rahsia tahi lalat di tubuh

rahsia tahi lalat di tubuh

jom kita lihat rahsia disebalik tahi lalat anda..hehe..
semua ada tahi lalat lat...
ada ke orang yang tak da tahi lalat langsung??

Tanda dan Firasat Tahi Lalat

Bibir atas kanan - Banyak rezeki, pandai
Bibir atas kiri - Ramai kawan, baik hati
Bibir bawah kanan - Disegani orang, ramai yang suka
Bibir bawah kiri - Pandai bicara, tak mudah kalah
Leher kanan - Cerdas, jujur, berani menderita
Leher kiri - Cerdas dalam segala hal dan banyak pengetahuan
Leher di tengah - Tercapai cita-cita
Biji mata kanan - Suka serong dan pembohong
Biji mata kiri - Pembohong tetapi baik hati
Hujung mata kanan - Baik hati, sopan santun, cerdas
Hujung mata kiri - Baik budi, murah rezeki
Punggung kanan - Agak mengalami kesulitan
Punggung kiri - Malas dan suka duduk
Betis kanan - Suka berhibur, boros
Betis kiri - Rajin, tidak suka menganggur
Lutut kanan - Bersikap tidak peduli dan tidak mahu berusaha
Lutut kiri - Kurang kuat berusaha
Kepala sebelah kanan - Terkabul cita-cita
Kepala sebelah kiri - Sering menemui kesusahan
Kepala sebelah belakang - Jujur, sabar dan tekun
Kening kanan - Cerdas dan cekap
Kening kiri - Cerdas dan sopan santun
Tengah kening - Keras hati dan berani segala hal
Hujung mulut kanan - Kecil rezeki, tak mudah kalah
Hujung mulut kiri - Suka berpoya-poya
Ketiak kanan - Dapat menyimpan rahsia
Ketiak kiri - Jujur, banyak yang cinta
Pergelangan kaki kanan - Suka keluar rumah
Pergelangan kaki kiri - Kehendak kuat
Batang hidung - Banyak dicintai orang dan dapat menjadi kaya
Pada hidung - Banyak rezeki
Dagu bawah kanan - Jujur dan baik hati
Dagu bawah kiri - Bijaksana, dan berbudi luhur
Kemaluan kanan atau kiri - Baik, suka senggama
Di kepala kemaluan (lelaki) - Bakal beristeri dua
Tumit kanan - Jujur dan banyak kawan
Tumit kiri - Baik budi
Alis kanan - Suka menolong dan baik hati
Alis kiri - Ramai yang suka
Pangkal peha kanan - Kemahuan kuat
Pangkal peha kiri - Suka kerja apa pun
Telapak kaki kanan - Tak mudah mengeluh
Jari kaki kanan - Suka menolong
Jari kaki kiri - Berbudi, suka berbuat baik
Bahu kanan - Cermat dalam membuat keputusan, banyak tanggungan
Bahu kiri - Suka kerja keras, banyak tanggungjawab
Buah dada kanan - Baik hati, pendiam, simpan rahsia
Buah dada kiri - Ramai kawan, setia pada pasangan
Lengan kanan - Setia dan taat pada atasan
Lengan kiri - Menepati janji dan rajin
Pipi kanan - Ramai teman
Tengah-tengah pipi kanan - Ramai yang suka
Tengah-tengah pipi kri - Ramai teman
Ubun-ubun - Kurang jujur
Pusat - Cerdas, tangkas, tekun
Pusat bahagian kanan - Sejahtera dalam hidup
Pusat bahagian kiri - Beroleh kemuliaan
Pinggang kanan - Sayang pada pasangan hidup
Pinggang kiri - Disayang pasangan hidup
Dada kanan - Dapat mengatasi masalah
Dada kiri - Berani, jujur dan sabar
Telapak kaki kanan - Tidak mudah mengeluh
Telapak kaki kiri - Baik budi pekertinya
Siku tangan kanan - Kuat ingin memiliki kejayaan
Siku tangan kiri - Baik hati, suka menolong
Jari tangan kanan - Serba beroleh keuntungan
Jari tangan kiri - Serba baik bekerja
Jari telapak tangan kanan - Banyak rezeki tetapi boros
Jari telapak tangan kiri - Banyak rezeki dan cermat
Pergelangan tangan kanan - Boros, suka bersukaria
Pergelangan tangan kiri - Dapat berpangkat
Perut bawah kanan - Banyak rezeki, suka memberi maaf
Perut bawah kiri - Baik hati, tenang hidupnya
Sudut mata kanan dalam - Disayang suami atau isteri
Sudut mata kiri dalam - Tidak mudah dilupakan pasangan
Sudut mata kanan luar - Baik budi, ramai yang cinta
Pelipis kiri - Murah rezeki, dapat jadi kaya
Pelipis kanan - Serba berhasil dalam usaha
Kelopak mata kanan atas - Baik hati, ramah, berjaya
Kelopak mata kiri atas - Baik budi, ramai yang suka
Kelopak mata kanan bawah - Agak malas
Kelopak mata kiri bawah - Agak bodoh, kurang bijaksana

12 ulasan:

shaffique berkata...

saya punya maknanya sayang pada pasangan hidup rupanya. huhu. ;)


My latest entry : Kecik-Kecik Dah Pandai Comolot

Syuxer berkata...

Leher kanan - Cerdas, jujur, berani menderita

Dada kanan - Dapat mengatasi masalah

Bahu kanan - Cermat dalam membuat keputusan, banyak tanggungan..

yang admin plak camner heheh

cik sakura berkata...

owh baru tahu..tahu apa biarlah rahsia..patut lar macam dtg..tapi kena banyak sabar..hmm..mungkin kebetulan..

nadiemsharmz berkata...

Hujung mata kanan - Baik hati, sopan santun, cerdas
Dada kiri - Berani, jujur dan sabar
Pipi kanan - Ramai teman

ni nadiem punye....hahahhaha

mimi berkata...

wah wah good info ! ! haha.
lepas ni kantoi sudah sebab semua tahu rahsia kita. hehehe

azizul berkata...

haha: yang elok terus mengaku,...

cik ika berkata...

cam kene je..ngee~~

cik ika berkata...

cam kene je..ngee~~

cik ika berkata...

cam kene je..ngee~~

cik ika berkata...

cam kene je..ngee~~

cik ika berkata...

cam kene je..ngee~~

cik ika berkata...

cam kene je..ngee~~

Penafian

Segala video, gambar, artikel & fail yang dipostkan ke blog Realiti Insan adalah untuk bacaan umum semata-mata. Admin tidak terniat sama sekali untuk mempengaruhi fikiran pembaca blog ini. Artikel-artikel yang terdapat dalam blog ini didapati daripada pelbagai sumber seperti website & daripada pelbagai blog. Jika anda adalah pemilik hakcipta atau pemilik sebarang bahan di dalam blog ini, sila hubungi admin untuk di remove atau memberi kredit ke blog tersebut. Untuk artikel atau entri yang ditulis oleh admin anda bebas untuk menyebarkkannya.

Kepada sesiapa yang ingin berkongsi sebarang cerita yang menarik boleh email terus cerita anda ke email kami: azizulhakim4647@gmail.com

busuk

Sertai Kami

Recommend on Google
Dikuasakan oleh Blogger.

Followers

Blog Archive

ping

My Ping in TotalPing.com Submit Your Site To The Web's Top 50 Search Engines for Free! Malaysian Free Auto Backlink Exchange OverShopping Link Exchange Automatic Backlink