Home » , , » buah buahan eksotik

buah buahan eksotik

buah merupakan sumber makanan yang sedap dan kaya dengan vitamin...
sebab itu lah dulu ada kempen makan buah tempatan..kadang-kadang orang adakan pesta buah..boleh makan buah durian sampai demam..lepas tu minum air cap badak..

jom tengok buah buahan yang mungkin eksotik..hehe..
haiwan eksotik tak boleh tangkap..buah eksotik boleh petik..

ni buah naga...

ni buah apa tak tau

durian lai..tengok tu..makan pakai sudu

yang ni pun tak tau buah apa


ini laichi...sebab eksotik..permintaan ramai untuk dibuat lai chi kang mahu pun chikong+ laici

buah sentol



buah salak


memo = makan lah buah buahan dan pemakanan yang sihat

5 ulasan:

Shaherah berkata...

buah naga tu sdap.. hehe

aqishah berkata...

yg x tau tu namanya buah terap... ya allah lama x makan... sedappp

azizul berkata...

aqishah: oh..buah pun ada nama terap..ingatkan ada padang terap dengan bagan terap ja..sedap..nak kena try ni

Hanif berkata...

tak silap no 2 tu buah cmpedak..

Tanpa Nama berkata...

BUAH YANG NO. 4 TU BUAH DARI SPESIS MATA KUCING...NAMA AKU DAH LUPA TAPI ADA BANYAK KAT SARAWAK...TRY TGK WEBSITE PERTANIAN SARAWAK

Penafian

Segala video, gambar, artikel & fail yang dipostkan ke blog Realiti Insan adalah untuk bacaan umum semata-mata. Admin tidak terniat sama sekali untuk mempengaruhi fikiran pembaca blog ini. Artikel-artikel yang terdapat dalam blog ini didapati daripada pelbagai sumber seperti website & daripada pelbagai blog. Jika anda adalah pemilik hakcipta atau pemilik sebarang bahan di dalam blog ini, sila hubungi admin untuk di remove atau memberi kredit ke blog tersebut. Untuk artikel atau entri yang ditulis oleh admin anda bebas untuk menyebarkkannya.

Kepada sesiapa yang ingin berkongsi sebarang cerita yang menarik boleh email terus cerita anda ke email kami: azizulhakim4647@gmail.com

busuk

Sertai Kami

Recommend on Google
Dikuasakan oleh Blogger.

Followers

Blog Archive

ping

My Ping in TotalPing.com Submit Your Site To The Web's Top 50 Search Engines for Free! Malaysian Free Auto Backlink Exchange OverShopping Link Exchange Automatic Backlink