Home » , » BEN ASHAARI UCAP SELAMAT HARI GURU

BEN ASHAARI UCAP SELAMAT HARI GURU

hohoo..haha..nak ucapkan selamat hari guru kepada guru-guru disekolah.. tok guru mmengaji kat kampung..selamat hari guru tok..guru memasak..dan segala jenis guru atau cikgu yaa..



kat mana saya mengaji dulu..

1996-tabika kemas
1997-2002- sk sungai bakau
2003-2008- smka nibong tebel
2009-2010- kolej mara kulim
2010-2011-kat sini..haha..kat uthm tahun 2 pengajian

semua best..kenangan memang macam-macam kenangan..kena kejar ngan warden..kena tampor..kena rotan... kena denda...kena puji..kena kritik...macam-macam kena mengena aku dengan cikgu aku dulu..

cikgu yang ingat sampai sekarang...boleh kata semua cikgu saya ingat dan cikgu tu pun ingat saya...

selalu jugak laa jumpa cikgu lama-lama kat supermarket..kat warung..boleh kata semua masih ingat sesama kita..
bila jumpa mesti ada cikgu tanya..belajar kat mana..berapa lama..bila nak makan nasi minyak..

satu-satu cikgu yang aku ingat adalah cikgu sekolah menengah..cikgu ahmad md ali..dia guru kelas dan aku ketua kelas..dia coach bola... aku respect sama cikgu ni.. pasal rajin bawak pegi aktiviti jalan-jalan..besala duduk hostel ada aktiviti luar semua nak ikut... paling senang dapat kebenaran balik rumah dan auting mintak kat cikgu ni lah..haha..
JASAMU DIKENANG...

terima kasih kepada guru-guru yang pernah mengajar aku..walaupun dulu aku malas nak buat homework tambah-tambah lagi buat penulisan karangan...lihatlah sekarang..saya sedang mengarang dalam blog saya ni...hehe

semoga guru-guru saya dimurahkan rezeki dalam kerjaya mereka dan hidup berbahagia..bersabarlah dengan kerenah murid-murid zaman global ni....

terima kasih atas sokongan guru-guru dan pengorbanan mereka mendidik anak bangsa..jasa anda dikenang..

8 ulasan:

Haris Kaito berkata...

dari blog abg Ben...
jom singgah blog sy...
follow lebih baik...he3...

JOM TERJAH SINI!

azizul berkata...

okey

Sharif Dez berkata...

Datang dari blog saya. Hehe. Terima kasih follow blog saya.

blog sharifdez

azizul berkata...

sama-sama

cik sakura berkata...

tetiba datang dari blog cik sakura..haha..bila jumpa cikgu skolah dulu2 mesti soalan yang sama keluar..hmm..

mcm ni lah berkata...

assalamualaikum selamat hari guru yer,. yessss saye lah follower yg ke 600 tu,. bertuah sungguh saye rase,.

Rabiatul Adawiyah Abd Rahim berkata...

Awk ni nakal ye. Hehe. Selamat Hari Guru! :)

cieda koike berkata...

singgah dr blog abg ben :)

Penafian

Segala video, gambar, artikel & fail yang dipostkan ke blog Realiti Insan adalah untuk bacaan umum semata-mata. Admin tidak terniat sama sekali untuk mempengaruhi fikiran pembaca blog ini. Artikel-artikel yang terdapat dalam blog ini didapati daripada pelbagai sumber seperti website & daripada pelbagai blog. Jika anda adalah pemilik hakcipta atau pemilik sebarang bahan di dalam blog ini, sila hubungi admin untuk di remove atau memberi kredit ke blog tersebut. Untuk artikel atau entri yang ditulis oleh admin anda bebas untuk menyebarkkannya.

Kepada sesiapa yang ingin berkongsi sebarang cerita yang menarik boleh email terus cerita anda ke email kami: azizulhakim4647@gmail.com

busuk

Sertai Kami

Recommend on Google
Dikuasakan oleh Blogger.

Followers

Blog Archive

ping

My Ping in TotalPing.com Submit Your Site To The Web's Top 50 Search Engines for Free! Malaysian Free Auto Backlink Exchange OverShopping Link Exchange Automatic Backlink