Home » » malu bertanya tak sesat pun..

malu bertanya tak sesat pun..

hai sume..hehe,..asalamualaikum,...
tengok maharaja lawak semalam?...
nabil punya segmen..tajuk GPS..
hehe..malu bertanya sesat jalan..
banyak maksud disitu..bukan untuk tuju arah saja,.. dalam kehidupan seharian pun perlu bertanya dan perlu mengipas.....
ya laaa...
konsep tiga T disini ya..
kembangkan fikiran..kalau Tak Tahu Tanya..
kalau kita rapat dengan internet ni..selalu la bertanya dengan encik Google....

kalau dalam kelas... tanya la cikgu kalau tak faham okeh..kalau cikgu cun sangat sampai segan..tanya laa member yer,..

kalau bekerja..tanya la kepada orang yang lebih ariff..ok..


budak ni main dota ke hape..

1 ulasan:

Khairil berkata...

ingatkan dato' T..rupanya konsep 3 T..hihihi...skrg konsep malu nak tanya mcm x relevan lagi sebab dah ada mr.Google...

Penafian

Segala video, gambar, artikel & fail yang dipostkan ke blog Realiti Insan adalah untuk bacaan umum semata-mata. Admin tidak terniat sama sekali untuk mempengaruhi fikiran pembaca blog ini. Artikel-artikel yang terdapat dalam blog ini didapati daripada pelbagai sumber seperti website & daripada pelbagai blog. Jika anda adalah pemilik hakcipta atau pemilik sebarang bahan di dalam blog ini, sila hubungi admin untuk di remove atau memberi kredit ke blog tersebut. Untuk artikel atau entri yang ditulis oleh admin anda bebas untuk menyebarkkannya.

Kepada sesiapa yang ingin berkongsi sebarang cerita yang menarik boleh email terus cerita anda ke email kami: azizulhakim4647@gmail.com

busuk

Sertai Kami

Recommend on Google
Dikuasakan oleh Blogger.

Followers

Blog Archive

ping

My Ping in TotalPing.com Submit Your Site To The Web's Top 50 Search Engines for Free! Malaysian Free Auto Backlink Exchange OverShopping Link Exchange Automatic Backlink