Home » » Obama terajang pintu

Obama terajang pintu

haha..cooldown obama..your conspiracies do not succeed..

6 ulasan:

srikandi cinta berkata...

haha.ini betol2 ke, org lain ?? saje2 nk wat lawak ??

azizul berkata...

ini edit lah,..try tengok bintang disebelah kanan..kalau perasan time obama jalan dia ada bertindih

fuuyooh berkata...

tipulah.. bukan obama ni.. ini yokohama.. hehehe..

.........cP~ berkata...

salam.

grrr...youtube..lambat load...

Syuxer berkata...

hahah lawak gila..kalau betul cmtuh,kecoh satu dunia..hehe

Khairil berkata...

ni obama ka osama yang menyamar jadi obama...mana tahu?depa bagitahu kata osama dah mati ntah2 dia dah jadi obama?ntah yg mati tu sebenarnya obama?lepas tu osama...obama..osama..obama.....mammamama

Penafian

Segala video, gambar, artikel & fail yang dipostkan ke blog Realiti Insan adalah untuk bacaan umum semata-mata. Admin tidak terniat sama sekali untuk mempengaruhi fikiran pembaca blog ini. Artikel-artikel yang terdapat dalam blog ini didapati daripada pelbagai sumber seperti website & daripada pelbagai blog. Jika anda adalah pemilik hakcipta atau pemilik sebarang bahan di dalam blog ini, sila hubungi admin untuk di remove atau memberi kredit ke blog tersebut. Untuk artikel atau entri yang ditulis oleh admin anda bebas untuk menyebarkkannya.

Kepada sesiapa yang ingin berkongsi sebarang cerita yang menarik boleh email terus cerita anda ke email kami: azizulhakim4647@gmail.com

busuk

Sertai Kami

Recommend on Google
Dikuasakan oleh Blogger.

Followers

Blog Archive

ping

My Ping in TotalPing.com Submit Your Site To The Web's Top 50 Search Engines for Free! Malaysian Free Auto Backlink Exchange OverShopping Link Exchange Automatic Backlink