Home » , » BEN ASHAARI CARI ENTRI BEST !

BEN ASHAARI CARI ENTRI BEST !



entri yang saya rasa best ialah..Vespa PX

kenapa ia best,,,kenapa saya pilih Vespa PX ?.. entri ni adalah entri review aku yang terbaru pasal model model vespa ni...

okeh..korang nak tau tak sebab apa aku pilih vespa sebagai penghias dalam blog ni...tiap-tiap minggu aku buat review pasal vespa..

setiap blog dan setiap blogger mempunyai kekuatan dan daya mereka tersendiri untuk mempopularkan blog mereka kan?

jadi aku suka tulis entri pasal vespa?
ini disebabkan...

1- vespa digilai semua peringkat usia tak percaya? tekan lah..

2- keyword..memang tak dinafikan keyword aku dalam sehari mesti ada perkataan vespa... nak tunjuk bukti pun dah tak boleh sebab aku bukan lagi anggota nuffnang..huhu

3- setiap hari peminat-peminat vespa seluruh dunia akan mencari info pasal skuter besi ni...sebab itulah aku mengambil peluang untuk membuat review sikit..agar ada dalam senarai enjin carian google,,

4- dah aku minat benda ni....contohnya blogger yang suka kepada photografi...mereka menulis dan menunjukkan hasil photoshoot mereka..
aku suka vespa tak salahkan nak kongsi bersama dengan kawan-kawan..

5- menyambung perjuangan orang-orang tua kita yang dahulunya terkenal dengan vespa dan irama pop yeh-yeh mereka...sudah tebukti..sampai sekarang oldtaimer-oldtaimer masih menggunakan vespa..malah penuh vespa dirumah mereka sebagai koleksi peribadi..

dari dok layan k-pop malaysia tu..baik layan pop yeh-yeh...identiti malaysia tersendiri...walaupun berasal dari modernist/barat..orang-orang dahulu telah memelayukannya.. kalau tak percaya lagi klik link ni -THE REAL MALAY MODS

1 ulasan:

en solo berkata...

singgah dari segmen Abg Ben...
good luck ya !~


http://solomolo.blogspot.com/2011/05/ben-ashaari-cari-entri-best.html

Penafian

Segala video, gambar, artikel & fail yang dipostkan ke blog Realiti Insan adalah untuk bacaan umum semata-mata. Admin tidak terniat sama sekali untuk mempengaruhi fikiran pembaca blog ini. Artikel-artikel yang terdapat dalam blog ini didapati daripada pelbagai sumber seperti website & daripada pelbagai blog. Jika anda adalah pemilik hakcipta atau pemilik sebarang bahan di dalam blog ini, sila hubungi admin untuk di remove atau memberi kredit ke blog tersebut. Untuk artikel atau entri yang ditulis oleh admin anda bebas untuk menyebarkkannya.

Kepada sesiapa yang ingin berkongsi sebarang cerita yang menarik boleh email terus cerita anda ke email kami: azizulhakim4647@gmail.com

busuk

Sertai Kami

Recommend on Google
Dikuasakan oleh Blogger.

Followers

Blog Archive

ping

My Ping in TotalPing.com Submit Your Site To The Web's Top 50 Search Engines for Free! Malaysian Free Auto Backlink Exchange OverShopping Link Exchange Automatic Backlink