Home » , » pintu tandas awam

pintu tandas awam

jom tengok pintu tandas awam..
apa hal dia ni ajak tengok pintu tandas pulak..
habis tu kalau korang membuang tengok ape..aku tengok pintu jer.

sebab kat pintu ada tulisan..
boleh membaca.. kadang-kadang nak tergelak pun ada
gila punya kreatif..
nak tengok tulisan apa??




ni la lagi satu jenis vandalisme yang dilakukan oleh segelintir pihak tak bertanggung jawab..

siapa la yang rajin sangat bawak pen masuk tandas??
pelajar?? nak bawak pen dalam kotak pensel pun susah
lepasni buat satu larangan membawa pen ketandas pulak lah..






lain kali tampal la gambar macam ni mesti mat saleh suka..

3 ulasan:

normala_ali berkata...

hahaahha.. kalo kt tandas skola lagi banyak conteng2... apeda... :p

Sharif Dez berkata...

Dari sekolah bawak ke tempat kerja hingga ke tempat awam. Tu lah jadi bila tangan dah gatal sangat.

blog sharifdez

Khairil berkata...

ada yang kata vandalisme itu seni???....

Penafian

Segala video, gambar, artikel & fail yang dipostkan ke blog Realiti Insan adalah untuk bacaan umum semata-mata. Admin tidak terniat sama sekali untuk mempengaruhi fikiran pembaca blog ini. Artikel-artikel yang terdapat dalam blog ini didapati daripada pelbagai sumber seperti website & daripada pelbagai blog. Jika anda adalah pemilik hakcipta atau pemilik sebarang bahan di dalam blog ini, sila hubungi admin untuk di remove atau memberi kredit ke blog tersebut. Untuk artikel atau entri yang ditulis oleh admin anda bebas untuk menyebarkkannya.

Kepada sesiapa yang ingin berkongsi sebarang cerita yang menarik boleh email terus cerita anda ke email kami: azizulhakim4647@gmail.com

busuk

Sertai Kami

Recommend on Google
Dikuasakan oleh Blogger.

Followers

Blog Archive

ping

My Ping in TotalPing.com Submit Your Site To The Web's Top 50 Search Engines for Free! Malaysian Free Auto Backlink Exchange OverShopping Link Exchange Automatic Backlink