Home » , , » orang panas baran ni rugi sebenarnya

orang panas baran ni rugi sebenarnya


pernah kenal dengan si panas baran..pantang ditegur...pantang kusut sikit.habis hangin sekepala..panas satu badan..
orang panas baran ni memang rugi..pasal apa?

1- bila marah habis barang rumah dibaling-baling
2- apabila marah mula la bising pok pek pok pek maki sana-sini..
lagi-lagi time dia drive..agak-agaklaa..orang yang dalam kereta dengar..
3- kena beli handset spare pasal bila marah gerenti henset dibaling..bajet kuat jer..
4- silap marah orang kene debik sekali baru senyap...
5- awek pun lari..sikit-sikit nak marah,,sikit sikit kena maki.,,

moral value disini - cer jadi macam biasa..cool..bersabar..banyak faedah..baik diam saja ok..

10 ulasan:

Jay berkata...

kalau panas baran cuba sentisa berzikir..insyallah akan hilang perangai panas baran tu..:)
Guna akal kuatlah iman

..miss hana.. berkata...

hehehe..
betul2 tu...
kalau nak marah sangat better diam jangan cakap apa2..
bila dah ok baru la bercakap =)

Syuxer berkata...

cuba tiru wayne rooney..dulu gila bapak panas baran,sekarang cool je..heheh

nanibahaudin berkata...

curah jek air.. sejuk la dia.. ngeh3... :p

Eichikatsu berkata...

ko tnya lam syoknyer blogging psl link ko tu kn?
ko de pkai tynt kn? mmg dia akn kua link mcm tuh sbb nk detect sape amik dr blog ko bro..:)

mama hani berkata...

betul tu.....

elynn aiza ♥ berkata...

erm btol3.. btter dgn org cmny snyap jela.. kg klo b'suara bgai mymbah myak api plak kn.. hu..

azizul berkata...

moral sini..jangan la kuat marah sangat yer.

Ayie berkata...

Aummmm Aummm.. marah nih roarrr.. *sambil buat muka comel.. HAHAA

azizul berkata...

ayie: marah pun ada mka comel?ingt kentut je kena comel

Penafian

Segala video, gambar, artikel & fail yang dipostkan ke blog Realiti Insan adalah untuk bacaan umum semata-mata. Admin tidak terniat sama sekali untuk mempengaruhi fikiran pembaca blog ini. Artikel-artikel yang terdapat dalam blog ini didapati daripada pelbagai sumber seperti website & daripada pelbagai blog. Jika anda adalah pemilik hakcipta atau pemilik sebarang bahan di dalam blog ini, sila hubungi admin untuk di remove atau memberi kredit ke blog tersebut. Untuk artikel atau entri yang ditulis oleh admin anda bebas untuk menyebarkkannya.

Kepada sesiapa yang ingin berkongsi sebarang cerita yang menarik boleh email terus cerita anda ke email kami: azizulhakim4647@gmail.com

busuk

Sertai Kami

Recommend on Google
Dikuasakan oleh Blogger.

Followers

Blog Archive

ping

My Ping in TotalPing.com Submit Your Site To The Web's Top 50 Search Engines for Free! Malaysian Free Auto Backlink Exchange OverShopping Link Exchange Automatic Backlink