Home » , , , » lawak tanpa dialog,,,maharaja lawak minggu 7

lawak tanpa dialog,,,maharaja lawak minggu 7

haaa.. habis laaa..minggu depan maharaja lawak minggu ketujuh..Ahmad Idham dah bagi satu benda best..lawak tanpa dialog...

bagi aku pelawak-pelawak yang berkumpulan boleh buat lagi..
tapi bagi individu macam nabil,man,amir..macammana yaaa??
kalau amir tu..selama ni tengok dia buat lawak ke buat presentation???

tengok la minggu depan ya..

tapi maharajalawak minggu keenam ni..jambu tetap terbaik...nabil pun apa kurangnya..

jom layan video maharaja lawak minggu keenam


saksikanlah

4 ulasan:

Khairil berkata...

eh..bila la si amir tu nak terkeluar? boring la dgn dia...

amna berkata...

habih laa. payah tu nk berlawak tnpa dialog. ala2 just for laugh kt tv3 ^^

Ayie berkata...

jadi charlie chaplin la mereka nanti.. tak pun three' stooges.. stail.. hahaha

azizul berkata...

tunggu akan minggu hadapannya..hhu

Penafian

Segala video, gambar, artikel & fail yang dipostkan ke blog Realiti Insan adalah untuk bacaan umum semata-mata. Admin tidak terniat sama sekali untuk mempengaruhi fikiran pembaca blog ini. Artikel-artikel yang terdapat dalam blog ini didapati daripada pelbagai sumber seperti website & daripada pelbagai blog. Jika anda adalah pemilik hakcipta atau pemilik sebarang bahan di dalam blog ini, sila hubungi admin untuk di remove atau memberi kredit ke blog tersebut. Untuk artikel atau entri yang ditulis oleh admin anda bebas untuk menyebarkkannya.

Kepada sesiapa yang ingin berkongsi sebarang cerita yang menarik boleh email terus cerita anda ke email kami: azizulhakim4647@gmail.com

busuk

Sertai Kami

Recommend on Google
Dikuasakan oleh Blogger.

Followers

Blog Archive

ping

My Ping in TotalPing.com Submit Your Site To The Web's Top 50 Search Engines for Free! Malaysian Free Auto Backlink Exchange OverShopping Link Exchange Automatic Backlink