Home » , » BEN ASHAARI GEGAR BLOG MAY 2011

BEN ASHAARI GEGAR BLOG MAY 2011



segmen yang ditunggu-tunggu sejak semalam sudah bermula...
sejak pengumuman leh bro ben semalam..macam menarik je ni...
kali ni ada hadiah yang menarik..

1-- 3 domain khas
2-- topup 30rgt..
dan lain-lain tunggu sponsor datang..

memang menarik hadiah ni..kalau ada lagi satu hadiah iaitu tolong bayarkan bil internet sebulan lagi menarik..hehe..
walaupun sebelum ni jawapan aku asyik salah jer...nak try ke seratus lima puluh juta kalinya..

masih ragu-ragu? garu-garu kepala?
masih tak ketahuan?
unutk pengetahuan lebih mendalam sila klik banner atau klik Santai Bersama BEN ASHAARI: GEGAR 1000 BLOG : MAY 2011

7 ulasan:

azizul berkata...

jom-jom

MISS QASEH SAIFUDIN berkata...

menggegar sampai sini..=)

mas saari berkata...

salam singgah dari segmen BA
Mas dtg gegar dari kumpulan 3 no.66..

yuhanis berkata...

hye dan salam gegar!!

hee...anis dr grup 3 dtg gegar sini...

jgn lupa singgah blog anis plak ye...

dan anda sudah di FOLLOW! :)

http://www.yuhanis-pinkaholics.blogspot.com

fRaMe+LenSeS berkata...

Assalamualaikum..
Nadh datang dengan fullset pakaian keselamatan ni,
berat pala dengan helmet aih. kaki pn sama ng safety shoes..
tak bleh lama2 sebab ni nak kena lari dah p tempat selamat since gegaran kan sini hebat sangat.
Salam ziarah dari Nadh. Jaga diri ya.. :D

jom main Layang-Layang dengan Nadh

Golden Rose berkata...

salam perkenalan....singgah dr blog bro ben...kita 1 group...jom gegar...jemput singgah

http://thegoldenrosereturn.blogspot.com/

...:i'm ezza haniza:.... berkata...

gegar and follow sini...

jum baca entry baru!

http://takkeciksgtpown.blogspot.com/2011/05/pengkid-patot-masuk-tandas-mana.html

Penafian

Segala video, gambar, artikel & fail yang dipostkan ke blog Realiti Insan adalah untuk bacaan umum semata-mata. Admin tidak terniat sama sekali untuk mempengaruhi fikiran pembaca blog ini. Artikel-artikel yang terdapat dalam blog ini didapati daripada pelbagai sumber seperti website & daripada pelbagai blog. Jika anda adalah pemilik hakcipta atau pemilik sebarang bahan di dalam blog ini, sila hubungi admin untuk di remove atau memberi kredit ke blog tersebut. Untuk artikel atau entri yang ditulis oleh admin anda bebas untuk menyebarkkannya.

Kepada sesiapa yang ingin berkongsi sebarang cerita yang menarik boleh email terus cerita anda ke email kami: azizulhakim4647@gmail.com

busuk

Sertai Kami

Recommend on Google
Dikuasakan oleh Blogger.

Followers

Blog Archive

ping

My Ping in TotalPing.com Submit Your Site To The Web's Top 50 Search Engines for Free! Malaysian Free Auto Backlink Exchange OverShopping Link Exchange Automatic Backlink