Home » , » happy sunday..hari ahad lagi

happy sunday..hari ahad lagi

harini hari ahad kan?
rasanya banyak aktiviti korang..
kat panggung wayang banyak movie baru,,,nur kasih,,pirates of caribbean..dan lain-lain

tapi apabila sampai ahad malam ni terus tak seronok..
kenapa?

yang sekolah kena memikirkan dan menyiapkan kerja sekolah,,,
yang sekolah berasrama pulak kena balik asrama..memang berat giler
budak universiti pulak..alamak asignment tak buat lagi..projek tak start kemende lagi..esok presentation..
yang bekerja esok kena bangun pergi kerja..harini punya rehat pun tak cukup...

banyak betul dugaan yang membawa ke hari isnin kan??

so,penyesaiannya,,, hari ahad ni kena pasang niat.."bermula esok hari isnin aku nak jadi buatkan minggu depan lebih baik dari minggu sebelumnya" baru lah ada semangat untuk menghadapi hari isnin esok...


6 ulasan:

mOon jOhari berkata...

...daku di ofc...bertenggek utk mnyiapkan keja yg tertangguh krn kursus!

cik sakura berkata...

ala esok dah keja..selasa ada interview..

Khairil berkata...

esok dia mai mood monday blue tu...adehh lambatnya nak sampai jumaat...

mabk.abubakar berkata...

huhu.. memang syok hujung minggu lepak kat umah.. tapi esok dah keje..

Syuxer berkata...

memang ar sapa2 yang belajar atau keje..memang ada penyakit rasa nak malas je huhuh...biasalah..fenomena cuaca,boring hheheh..

azizul berkata...

malas tu memang ada..huhu

Penafian

Segala video, gambar, artikel & fail yang dipostkan ke blog Realiti Insan adalah untuk bacaan umum semata-mata. Admin tidak terniat sama sekali untuk mempengaruhi fikiran pembaca blog ini. Artikel-artikel yang terdapat dalam blog ini didapati daripada pelbagai sumber seperti website & daripada pelbagai blog. Jika anda adalah pemilik hakcipta atau pemilik sebarang bahan di dalam blog ini, sila hubungi admin untuk di remove atau memberi kredit ke blog tersebut. Untuk artikel atau entri yang ditulis oleh admin anda bebas untuk menyebarkkannya.

Kepada sesiapa yang ingin berkongsi sebarang cerita yang menarik boleh email terus cerita anda ke email kami: azizulhakim4647@gmail.com

busuk

Sertai Kami

Recommend on Google
Dikuasakan oleh Blogger.

Followers

Blog Archive

ping

My Ping in TotalPing.com Submit Your Site To The Web's Top 50 Search Engines for Free! Malaysian Free Auto Backlink Exchange OverShopping Link Exchange Automatic Backlink