Home » , » cuaca panas ni..jom makan ABC

cuaca panas ni..jom makan ABC

jom makan ABC..




bukan abc ni..ABC yang dimaksudkan Air Batu Campur..atau kata nama sandaran yang lain dipanggil Ais Kacang..

dulu time kecik-kecik bila nak pergi fardu ain singgah dulu warung makcik tepi jalan makan abc..sedap woo..

tambah lagi taruh aiskrim keladi kat atas tu..
letak jagung manis banyak sikit..lepas tutaruh laici..alahai..marbeles

jom jom sapa nak ikut..


6 ulasan:

senyumSOYA berkata...

adei...sdapnya..~

moh p cari kat kdai..hehehe

Liyana Zahim berkata...

ABG xde?

cik sakura berkata...

lepas ni nak cari lar...

azizul berkata...

liyanazahim: ABG? air batu gempur?? haha

cik sakura: cari-cari

Sharif Dez berkata...

Terliur tengok ABC tu. Nak satu...

Cabaran : Tambah Follower dan Tingkatkan Trafik Blog.

Khairil berkata...

perghh...pekena ais kacang time-time ni best ni...

Penafian

Segala video, gambar, artikel & fail yang dipostkan ke blog Realiti Insan adalah untuk bacaan umum semata-mata. Admin tidak terniat sama sekali untuk mempengaruhi fikiran pembaca blog ini. Artikel-artikel yang terdapat dalam blog ini didapati daripada pelbagai sumber seperti website & daripada pelbagai blog. Jika anda adalah pemilik hakcipta atau pemilik sebarang bahan di dalam blog ini, sila hubungi admin untuk di remove atau memberi kredit ke blog tersebut. Untuk artikel atau entri yang ditulis oleh admin anda bebas untuk menyebarkkannya.

Kepada sesiapa yang ingin berkongsi sebarang cerita yang menarik boleh email terus cerita anda ke email kami: azizulhakim4647@gmail.com

busuk

Sertai Kami

Recommend on Google
Dikuasakan oleh Blogger.

Followers

Blog Archive

ping

My Ping in TotalPing.com Submit Your Site To The Web's Top 50 Search Engines for Free! Malaysian Free Auto Backlink Exchange OverShopping Link Exchange Automatic Backlink